BA (Hons) Managementul sănătății

Generalități

Programul de descriere

Actualizări Coronavirus (Covid-19):

Aportul nostru actual este deschis. Continuăm să oferim o experiență de învățare nedisruptă pe parcursul tuturor cursurilor noastre. Suntem specialiști în învățământ la distanță cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea educației online.

Privire de ansamblu asupra curs

Învățați să luați decizii de management informat într-un mediu de sănătate și îngrijire socială, cu această diplomă acreditată de Chartered Management Institute. Managementul asistenței medicale online de la Arden University (Hons), vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face următorul dvs. pas profesional și pentru a opera cu încredere într-o echipă de asistență medicală. Acreditarea CMI a acestui program înseamnă, de asemenea, absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de conducere la locul de muncă în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va ajuta să dobândiți înțelegerea clară necesară pentru a deveni un avantaj pentru organizațiile de asistență medicală și să vă apropiați de obiectivele carierei.

Gama completă de programe oferite de Arden are un accent puternic pe capacitatea de angajare, abilități practice și succes în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție specială gestionării eficiente a asistenței medicale.

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru învățare în îngrijire
Explorați principiile cheie ale asistenței medicale moderne în acest modul, cu accent pe lumea în curs de dezvoltare. Acest modul examinează problemele culturale legate de asistența medicală și sistemele existente. Veți identifica barierele cu care ne confruntăm cu cei în sărăcie.

Probleme sociale, politice și etice în asistența medicală internațională
Acest modul întreabă cum diferă asistența medicală în întreaga lume și ce impact are boala în țările în curs de dezvoltare. Vă veți familiariza cu problemele de asistență medicală din diverse culturi și modul în care sistemele și politicile diferă. Acest modul vizează, de asemenea, ajutor umanitar, de dezvoltare și de urgență.

Comunicare și colaborare în gestionarea mediului profesional
În acest modul, veți explora munca în echipă, leadershipul și comunicarea de succes în mediile de sănătate. Veți examina modalitățile de echilibrare a responsabilității individuale cu codurile de practică, asigurând în același timp nevoile pacientului.

Satisfacerea nevoilor utilizatorilor serviciilor
Analizând obiectivele și valorile îngrijirii, acest modul ajută la identificarea standardelor care trebuie îndeplinite, de la relațiile cu utilizatorii serviciilor și până la ajutorarea persoanelor să-și schimbe propriile situații.

Planificarea și gestionarea resurselor
Aflați abilitățile atente de gestionare a resurselor care sunt esențiale pentru munca socială eficientă. Acest modul aruncă o lumină asupra modalităților de a oferi cel mai bun serviciu, rămânând în același timp rentabil. Veți întâmpina dificultăți de distribuție în cazurile de priorități concurente, deficiențe financiare și cazuri de fraudă, ajutându-vă să vă pregătiți pentru toate eventualitățile.

Încurajarea demnității și respectului
Acest modul important vă cere să reflectați asupra propriilor valori în ceea ce privește problemele etice și empatia, drepturile omului și stereotipizarea. Vi se va cere cum să arătăm respect pentru toate persoanele, inclusiv pentru cei care pot fi excluse social.

Nivelul 5

Control financiar și bugetare
Obiectivul financiar al acestui modul își propune să vă dezvolte înțelegerea privind bugetul și controlul financiar în mediile de sănătate interne și internaționale.

Îmbunătățirea și gestionarea performanței în sănătate și îngrijire socială
Munca socială eficientă necesită o prioritate atentă, iar acest modul acoperă modul de pregătire pentru cele mai bune rezultate prin deciziile dvs. Învățarea pentru a prognoza este o abilitate utilă care vă permite să creați cel mai bun plan de acțiune.

Sănătate Publică
Analizând problemele critice care afectează politicile de sănătate publică de astăzi, ideile și valorile moderne, acest modul vă va oferi o înțelegere a eticii și a datelor care contribuie la crearea de programe de sănătate.

Promovarea sănătății
Explorând pe deplin conceptul de promovare a sănătății, incluzând modalități de educare despre sănătate și bunăstare, acest modul merge mai mult decât exercițiul fizic, incluzând părinții, sărăcia, abuzul de substanțe și bolile infecțioase. Veți învăța să dezvoltați, să comunicați și să susțineți intervenția asupra sănătății.

Lucrări inter-agenții
Ca studiu de caz, veți analiza agențiile de sănătate și asistență socială din zona dvs. locală și veți evalua cele mai bune echipe și instrumente pentru a satisface nevoile comunității prin intermediul acestui modul.

Echipe de conducere în sănătate și îngrijire socială
După ce a abordat elementele de bază, acest modul succesiv va explora în continuare tema leadershipului. Vei înțelege rezolvarea conflictelor, motivarea personalului și îmbunătățirea performanței. Veți dezvolta o înțelegere a leadershipului și a cooperării eficiente în echipele de sănătate

Nivelul 6

Managementul calității într-un cadru de îngrijire
Veți ajunge la abordarea complexității compromisului din acest modul, în timp ce învățați să echilibrați nevoile personalului și ale utilizatorilor de servicii deopotrivă. Va trebui să lucrați cu ei atât pentru a crea un peisaj de sănătate care se angajează să-ți atingă viziunea managerială.

Analiza și planificarea afacerilor
Acest modul aruncă o privire asupra elementelor fundamentale ale analizei de afaceri, de la colectarea datelor și utilizarea software-ului de specialitate până la metodele de raportare a rezultatelor înapoi la echipa ta.

Sănătate globală și durabilitate
Din sărăcie, boli, schimbări climatice și impactul lor asupra asistenței medicale, există multe lucruri de discutat în acest modul. Deoarece nu există răspunsuri corecte sau greșite, veți participa la unele dezbateri sănătoase, discutând aspecte cheie ale durabilității globale.

Managementul proiectului și risc
Complexitățile gestionării contractelor, finanțelor și proiectelor vor fi examinate alături de elementele de asigurare, de performanța personalului și de a face față încălcărilor și frustrărilor.

Metode de cercetare și proiect final
Veți încorpora tot ce ați învățat pentru acest modul final, de la filozofii și strategii la date, interviuri și analiză. Vei lucra independent, deși ajutorul nu va fi niciodată prea departe.

Parteneriate industriale

Când vă înscrieți la cursul de management al asistenței medicale de BA (Hons) , veți avea opțiunea de a participa la programul de dezvoltare a abilităților de afaceri Salesforce:


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Trasee de vânzări
Există 140 de trasee și 520 de insigne dintre care să aleagă, care acoperă multe aspecte ale afacerii, calculului și folosirii Salesforce ca instrument de management.

Cum functioneazã?
Participarea cu partenerii noștri din industrie este complet voluntară. Participarea sau decizia dvs. de a nu studia aceste suplimente suplimentare nu va avea niciun efect asupra gradului dvs. sau a notelor pe care le primiți.

Ce spun studenții noștri:

118151__BN87AcI.png

"Cursul ma ajutat în cariera mea, pentru că mi-a dat încredere în promovarea și schimbarea locurilor de muncă".

Cemene Wellington,
Asistență medicală BA (Hons) (CMI)

Cerinte de eligibilitate:

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A terminat un program de acces recunoscut sau echivalent.
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de lucru

Încurajăm și analizăm în mod pozitiv cererile celor care sunt capabili să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vă vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Taxe

13.500 de lire sterline (Marea Britanie și UE), 13.150 de lire sterline (internațional)

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin