Autism msc

Generalități

Programul de descriere

Master autismul este potrivit pentru oricine cauta sa urmeze studiu full-time în acest domeniu. Nostru full-time versiune a programului de Master este deschis pentru studenții internaționali.

Master Autism oferă o înțelegere critică a cadrelor conceptuale relevante pentru intelegerea tulburari din spectrul autismului (ASD). Desigur, acest nivel de master vă permite să înțelegeți cognitive complexe și teorii afective esențiale pentru susținerea profilului autismului.

Aceste cunoștințe vă va permite să traducă teoria în practică și de a evalua în mod critic abordări bazate pe probe de intervenție. Studenții noștri se numără profesioniști de conducere, studenții privind spectrul și a celor cu experiențe duale profesionale-parentale. învățare va fi inspirat de la datele furnizate de către experți autism la nivel internațional respectate.

Ce veți studia

Vei lua patru clase obligatorii și două clase opționale și disertație, apoi complet. Vei fi alocat un supraveghetor disertație, care va sprijini studiile.

Puteți completa disertație final de învățare la distanță. Acest lucru permite studenților internaționali să finalizeze studiile în țara lor de origine, reducând potențial costurile financiare și de timp departe de familia ta.

Proiect de cercetare

Vei efectua o disertație de cercetare într-un domeniu de alegere. Ne vom aloca un supervizor unu-la-unu de sprijin în timp ce efectua și raporta disertație. Ne străduim să vă potrivi cu cel mai potrivit pentru zona dvs. de specializarii.

Plasare

Teoria noastră de a practica filosofia înseamnă că încorpora experiența de învățare cu oportunități de practică autism. Ca un student va avea posibilitatea de a îmbunătăți experiența de învățare cu o destinație de plasare practică de studiu din cadrul organizației noastre partenere autism.

liderul programului

Dr. Anna Robinson este lider de program.

Facilități

Centrul Național pentru Studii de autism

Centrul a fost responsabil pentru o serie de realizări politice și de cercetare-cheie care vizează îmbunătățirea practicilor de autism în întreaga Scoția. Vei avea acces la aceste proiecte care includ:

  • Cadrul Național de Formare pentru Autism Spectrum Disorders, Dunlop, AW & MacKay, TAWN (2004)
  • Autism Toolbox: o resursă pentru Autism din Scoția, școli, Dunlop, AW, Tait, C., Leask, A .;. Glashan, L., Robinson, A. & Marwick, H. (2009)
  • Politica în practică: Acreditare Raportul Proiectului. Un proiect Educație și formare profesională în colaborare Autism Sprijinirea dezvoltării standardelor de acreditare ASD pentru formatori și Dezvoltarea rutelor de acreditare personale pentru participanții la formare ASD, Dunlop, AW., Tait, C. & Robinson, A. (2009)

cerinţe de intrare

  • Studii de licență într-o disciplină legate, sau o calificare echivalentă și experiență directă de viață sau de lucru cu persoane fizice privind spectrul autismului. Experiența este esențial ca studenții trebuie să demonstreze teorie la practică link-uri
  • Există potențialul de acreditare a experienței anterioare. Pentru a discuta această cale, vă rugăm să contactați Postuniversitare Enquires
  • Solicitanții fără un grad / experiență profesională semnificativă se poate aplica pentru cursul de bază non-absolvire *. Vă rugăm să contactați Postuniversitare pentru informații suplimentare Solicitări privind cerințele structurii de bază non-absolvente
  • solicitanții trebuie să completeze o declarație ca parte a cererii lor de detaliere experiența lor de lucru și / sau locuiesc cu persoane cu TSA

Taxe și finanțare

Scoția / UE:

  • 2016/17 - MSC £ 3,600

Restul din Marea Britanie:

  • 2016/17 - MSC £ 3,600

internațională:

  • 2016/17 - MSC £ 11,000
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Citeste mai mult

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Citește mai puţin