Programe Postliceale de Arte

Compară Postliceale de Arte în Sănătate de Top 2017

Asociat de scopul atingerii unui grad de Arte este un obiectiv important pe care mulți studenți lucreze în direcția ca parte a carierei lor academice. Asociat de programe de arte tipic ultimii doi ani, ca o alternativă la programul de licență de patru ani. Aceste grade oferă o introducere valoroasă pentru domeniul ales de studiu.

Ai putea fi întrebați, ce este asociat Arts în Arte? Acest program oferă studenților o imersiune în domeniul artelor, care de obicei înseamnă că mediul va fi pe bază de studio. Principalele aspecte ale studiilor de artă includ pictură și gravură, sculptură, desen, și mass-media. Elevii vor învăța, de asemenea, activitatea de a fi artiști și ceea ce înseamnă că în lumea contemporană. Clase de instruire și vor fi, de obicei, condusă de artiști cu experiență.

Există numeroase beneficii pentru înscrierea într-un asociat de grad Arts în art.Acest program permite studenților să dezvolte abilități artistice și se angajeze în tehnici care vor încuraja dezvoltarea în continuare. Elevii vor fi, de asemenea, având în vedere posibilitatea de a interactiona cu colegii.

Durata unui asociat al programului Arts este, în general, doar doi ani, cu toate că acest lucru poate varia în funcție de instituție în cazul în care acesta este oferit. Același principiu se aplică la un cost. Este important pentru persoanele care sunt interesate să ajungă la biroul de admitere.

Completarea unui asociat de Arts în programul de Arte deschide ușa la o gamă largă de opțiuni de carieră în domenii creative. Elevii vor înțelege ceea ce ar putea fi viața ca artist independent, și ce provocări și recompense vin cu care urmează calea ocupării forței de muncă. artiști Studio poate fi, de asemenea angajat pentru a lucra pentru diverse companii, în special cele de catering pentru design grafic.

Multe universități oferă asociat de programe de arte din întreaga lume.Pentru cei cu un orar rigid, există cursuri online, care pot fi luate în ritmul și disponibilitatea. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

Citește Mai Mult

Asociat De Arte în Sănătate și Ocupații Medicale

Hesston College
Campus Cu normă întreagă 4 anii August 2017 Statele Unite ale Americii Kansas City

Ești în vedere o carieră în Sănătate sau profesiei medicale? La Hesston College, veți primi personal [+]

Postliceale de Arte 2017. Ești în vedere o carieră în Sănătate sau profesiei medicale? La Hesston College, veți primi atenția personală și pregătire academică solidă, care vă va duce unde vrei să mergi. Cum va Hesston Colegiul mă pregătească pentru studii de viitor? Hesston Colegiul oferă un asociat al Science grad, un program de studii care asigură ușurința transferului în colegiu sau universitate programul de patru ani de sănătate legate de alegerea ta. Associate of Science grad este conceput special pentru a îndeplini secvența principală de cursuri necesare pentru cursuri ulterioare legate de sănătate la nivel superior. În plus, vă va finaliza o serie de cursuri de arte liberale, lucru desigur, care oferă o bază de educație bazează în mare parte. Cursurile de arte liberale sunt similare și pentru a îndeplini cursuri de educație generală mai introductive la instituțiile de patru ani. După doi ani, va fi efectuat cel puțin 60 de ore de credit colegiu pentru a câștiga Associate of Science grad. Programele de studiu sunt concepute pentru a vă pregăti pentru un număr de cariera căi în Sănătate și ocupațiilor medicale, cum ar fi: Terapie psihica Asistent medic Tehnician medical Igienă dentară Tehnician veterinar Tehnologie medicală Ce cursuri vor sa iau? Cu o majoră în Sănătate și medicale ocupațiilor, puteți alege cursuri de la următoarele oferte: Biologie celulara, biologie de mediu, Botanică, Zoologie, anatomie și fiziologie, și Microbiologie. Programe tipice de studiu pentru asociat de gradul de Stiinte de la Hesston College sunt listate. Dar asta nu e... [-]