HEALTHCARESTUDIES

Caută Postliceale de Arte în Biologie umană în America de Nord 2021

Un program postliceal în arte durează doi ani și se concentrează pe discipline din cadrul artelor și științelor umane. În funcție de școala pe care o aleg, studenții ar putea să își aplice creditele obținute la un postliceal de arte, la un program de licență de patru ani.

Cei interesați de învățarea despre corpul uman și bolile umane pot găsi programe în biologia umană fascinante. Ca un studiu general al formei și funcției organismului și a organelor sale interne, clasele din biologia umană pot oferi studenților o înțelegere de bază a fiziologiei și a bolilor.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Vezi Programe Postliceale de Arte în Biologie umană în America de Nord 2021

1 Rezultate din Biologie umană, America de Nord Filter

Asociat de Arte în Științe Biologice

Cleveland University Kansas City
Asociat în Arte
Sept 2021
Engleză

Asociatul Artelor (AA) în științe biologice grad la Cleveland University-Kansas City (CUKC) oferă științe de sănătate accelerate și cursuri de educație generală studenții pot ...

Citeste mai mult