Associate de Științe Aplicate în Nursing

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Gradul asociat de doi ani în programul de asistență medicală (ADN) pregătește studenții pentru intrarea în domeniul asistenței medicale profesionale. Absolvenții sunt pregătiți să ofere noptiere și asistență medicală specializată aferentă în spitale, case, clinici și facilități de îngrijire de lungă durată. După finalizarea cu succes a programului de asistență medicală, absolvenții sunt eligibili pentru licență ca asistenți profesioniști înregistrați. Plasarea avansată în programa de asistență medicală este disponibilă pentru asistenții medicali autorizați.128603_nurse-2141808_1920.jpg

Rezultatele învățării programului

După finalizarea cu succes a acestui program, un student va:

 1. Demonstrați îngrijire sigură, etică, centrată pe pacient, cu populații diverse de-a lungul vieții.
 2. Demonstrați colaborarea în echipă și colaborarea pentru a obține îngrijire de calitate a pacienților
 3. Utilizați practici bazate pe dovezi în furnizarea de îngrijiri medicale.
 4. Utilizați tehnologia și măsurile de siguranță pentru a îmbunătăți continuu calitatea asistenței medicale.
 5. Demonstrați competențele necesare pentru un rezultat reușit la examenul de licență de stat (NCLEX).

Cerințe de program

Cerințe generale de educație - 17 credite

Studenții trebuie să îndeplinească un anumit număr de credite în categoriile specifice prezentate mai jos. În cazul în care cursurile specifice nu sunt enumerate în aceste categorii, cursurile trebuie să fie selectate din lista de cursuri de învățământ general SUNY.

Comunicare de bază (3 credite)

 • ENG 101 - Redactare și cercetare

Matematică (3 credite)

 • MATH 117 - Raționament cantitativ colegial sau o clasă de matematică de nivel superior.

Științe naturale (8 credite)

 • BIOL 121 - Anatomie și Fiziologie 1 (și Laborator)
 • BIOL 123 - Anatomie și Fiziologie 2 (și Laborator)

Științe sociale (3 credite)

 • PSYCH 101 - Psihologie generală

Cerințe de grad - 47 credite

 • NURSE 102 - Calcule de dozare pentru asistente medicale
 • NUTR 109 - Nutriție pentru îngrijirea sănătății
 • ADN 120 - ADN-Nursing 1, Noțiuni de bază pentru asistență medicală (și laborator și studiu clinic)
 • ADN 131 - ADN-Nursing 2, Asistență medicală pentru sănătate mintală / Maternitate (și laborator și studiu clinic)
 • ADN 221 - ADN-Nursing 3 (și laborator și studiu clinic)
 • ADN 231 - ADN-Nursing 4 (și studiu clinic)
 • BIOL 202 - Farmacologie (pentru asistenți medicali)
 • BIOL 221 - Microbiologie generală (și laborator)

Credite totale minime - 64

Cerințe și pași de admitere pentru asistență medicală

Pasul 1: Verificați lucrările necesare

Examenul ATI TEAS este un pas necesar în procesul de admitere în programul de asistență medicală. Înainte de înscrierea la examen, potențialii studenți trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Sunt necesari trei ani de liceu Biologie și Chimie (cu laboratoare), împreună cu doi ani de matematică liceală, inclusiv algebra. Dacă studentul nu are dovada cursurilor de liceu, trebuie să se finalizeze cursurile la nivel universitar cu o notă de „C” sau mai bună.
 • Testele de plasare în Westchester Community College și orice curs de remediere necesar în lectură, scris și matematică (sau cursuri de engleză și matematica la nivel de facultate, completate cu o notă de „C” sau mai bine) trebuie să fie completate. Pentru a finaliza testele de destinații de plasare, contactați Centrul de testare WCC după ce ați solicitat colegiul.

Pasul 2: aplicați la colegiu

 • Completați o cerere de admitere la colegiu.
 • Verificați Termenul limită pentru cerere pentru semestrii de toamnă și primăvară.
 • Examinați lista de verificare a admiterilor pentru a aplica la Westchester Community College .

Pasul 3: aplicați la programul de asistență medicală

 • Odată acceptat la colegiu și toate cerințele preliminare sunt complete, studenții trebuie să ia examenul ATI TEAS pentru a fi luat în considerare pentru programul de asistență medicală.
 • Contactați Oficiul de admitere situat la etajul 2 al Clădirii Administrației la adresa admissions@sunywcc.edu sau 914-606-6735 pentru informații despre înregistrarea examenului ATI TEAS.
 • Studenții interesați să aplice la programul de asistență medicală sunt încurajați să participe la o sesiune de informații de asistență medicală pentru informații detaliate. Vă rugăm să vizitați www.sunywcc.edu/nursinginfo pentru date, ore și locații.

Note suplimentare de program

 1. Pentru a continua în program, studenții din programa de asistență medicală trebuie să obțină o notă minimă de „C” în fiecare curs care nu este asistent medical. Fiecare curs de asistență medicală din programa trebuie să fie trecut cu o notă minimă de „C”. La sfârșitul fiecărui semestru trebuie atins un GPA minim de 2,0 pentru a rămâne în program și pentru absolvire.
 2. Studenții din semestrul 1 trebuie să treacă cu succes NURSE 102 Calcule de dozare pentru cursurile de asistenți medicali cu o notă de „C” sau mai bine pentru a trece la semestrul 2. De asemenea, în semestrul 1, studenții trebuie să treacă un examen de dozare la jumătatea semestrului cu un scor de 90% după două încercări de administrare a medicamentelor în mediul clinic. În prima jumătate a semestrelor 2, 3 și 4, un test va fi administrat în rezolvarea problemelor din „Dozajele și soluțiile medicamentelor”. Pentru a continua în program, studenții trebuie să treacă testul cu un scor de 90% în ADN. 131 ADN-Nursing 2, Asistență medicală pentru sănătate mintală / Maternitate (și Laborator și studiu clinic) și 95% în ADN 221 ADN-Nursing 3 (și Laborator, și studiu clinic) și ADN 231 ADN-Nursing 4 (și studiu clinic) la două încercări.
 3. ADN 131 ADN-Nursing 2, Asistență medicală pentru sănătate mintală / Maternitate (și Laborator și Studiu clinic) are două componente:
  ADN 2 (A) Sănătatea părinților-copilului
  ADN 2 (B) Asistență medicală pentru sănătate mintală
  Fiecare curs trebuie trecut cu o notă minimă de „C” pentru a trece la ADN 221 ADN-Nursing 3 (și Laborator și Studiu Clinic).
 4. Studenții care nu reușesc un semestru sau se retrag din program vor fi luați în considerare de către facultate pentru încă o ocazie de a completa programul.

Cerinte de sanatate

Înainte de admiterea la program, fiecare student va trimite, la biroul de sănătate al colegiului, rezultatele unei examinări fizice, teste de laborator și documentație pe formularele furnizate de colegiu. Alte cerințe includ verificări de fond și testări de medicamente.

Screening obligatoriu

Studenții admiși în acest program trebuie să completeze, pe cheltuiala lor, o verificare de fond criminal de succes și screeningul de droguri înainte de începerea cursurilor clinice. Vă rugăm să consultați catedra de curriculum a programului dvs. pentru detalii suplimentare cu privire la orarul și procedura de completare a acestor cerințe.

Certificare CPR

Studentul trebuie să aibă o certificare de 2 ani într-un curs de furnizor de sănătate CPR la intrarea în program. Studentul este responsabil de reînnoirea certificării CPR dacă expiră în timpul programului. Vă rugăm să consultați Președintele Curriculei pentru o listă de resurse pentru cursurile de CPR.

Practica clinica

Practica clinică este o parte integrantă a tuturor cursurilor de asistență medicală. Prin urmare, este de așteptat participarea la toate ședințele de laborator clinic. Un student care a avut două sau mai multe absențe trebuie să se prezinte în fața facultății pentru a determina o acțiune adecvată, care poate include reducerea gradului sau concedierea din program. Transportul către agențiile clinice este responsabilitatea studentului. Asigurarea de malpraxis trebuie să fie asigurată de toți studenții de-a lungul programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affe ... Citeste mai mult

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affects the lives of all who enter its doors. Citește mai puţin