Associate de Științe Aplicate în Nursing

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Asociatul în programul de știință aplicată în asistență medicală este un curriculum de doi ani de asistență medicală oferit bărbaților și femeilor de toate vârstele, inclusiv absolvenți de liceu recent, adulți maturi și asistente medicale practice autorizate.

Absolvenții sunt pregătiți să accepte funcții de asistență medicală la nivel de început într-o varietate de unități de sănătate, cum ar fi spitale, case de îngrijire medicală și centre de îngrijire extinsă. Accentul curriculumului este pus pe îngrijirea directă a pacientului în pregătirea studenților pentru cele trei roluri interrelaționate, care sunt definite pentru absolvenții programului de asociat ca furnizor de îngrijiri, manager de îngrijire și membru în disciplina de asistență medicală. Prin studiul științelor umaniste, naturii și sociale și alăptării, studenții vor înțelege valoarea persoanelor și contribuțiile lor la societate.

Cerințe de absolvire (62-64 credite)

Rezultate graduale

 • Gândire critică: Utilizați abilitățile de gândire critică și judecata de asistență medicală în aplicarea procesului de asistență medicală pentru a oferi îngrijiri sigure și de calitate.
 • Comunicare: Comunicați eficient, folosind expresia verbală și non-verbală, documentația scrisă și tehnologia electronică.
 • Îngrijirea: încorporați interacțiuni și comportamente empatice, compătimitoare, îngrijitoare, pentru a promova înflorirea umană.
 • Diversitate: Oferiți îngrijiri de asistență medicală care să includă sensibilitate pentru clienții diversificați cultural pe toată durata de viață.
 • Îmbunătățirea calității: Utilizați date pentru a asigura îmbunătățirea calității și pentru a sprijini practicile bazate pe dovezi.
 • Leadership: Demonstrează abilități de bază de delegare și de conducere de conducere.
 • Gestionarea informațiilor: Discutați și utilizați sistemele informaționale din mediul de sănătate.
 • Profesionalism: Demonstrați comportamente etice și profesionale în conformitate cu Standardele de îngrijire ale Asociației Americane de Asistenți și Standardele de Performanță Profesională.

122501_doctor-medical-medicine-health-42273.jpegPixabay / Pexels

Cerințe educaționale generale

În continuarea învățământului postliceal, studenții sunt așteptați să dobândească o stăpânire a subiectului ales, fie că este în arte liberale, științe sau una dintre o serie de discipline profesionale. Cu toate acestea, este, de asemenea, unul dintre scopurile primare ale învățământului postliceal pentru lărgirea perspectivei studentului asupra lumii. Aceasta implică expunerea la idei noi, provocări la punctele de vedere consacrate sau menținute anterior și introducerea în moduri necunoscute și interesante de a privi și de a trata cu gândirea. Prin această expunere la o educație generală mai largă, elevii stabilesc abilități care oferă o bază pentru studiul și munca ulterioară. Astfel de abilități includ gândirea critică, analiza unui argument, abordări metodologice adecvate, diversitatea înțelegerii, încorporarea tehnologiei și obiceiuri fundamentale de muncă. O astfel de fundație oferă, de asemenea, studenților un cadru împotriva căruia ei pot înțelege și aprecia mai bine domeniul ales de studiu ales.

În acest spirit, Consiliul de Administrație al SUNY a aprobat o cerință de educație generală în decembrie 1998. Această cerință necesită cel puțin treizeci (30) de credite de studiu în diferite domenii academice cheie pentru toți studenții care urmează să absolve o instituție SUNY cu un grad de bacalaureat. În acest scop, SUNY a stabilit următoarele zece rezultate ale învățării studenților:

Rezultatul învățării 1 Matematică
Rezultatul învățării 2 Stiintele Naturii
Rezultatul învățării 3 Stiinte Sociale
Rezultatul învățării 4 Istoria americană
Rezultatul învățării 5 Civilizația vestică
Rezultatul învățării 6 Alte civilizații mondiale
Rezultatul învățării 7 umanistică
Rezultatul învățării 8 Artele
Rezultatul învățării 9 Limbă străină
Rezultatul învățării 10 Comunicare de bază

Pe lângă acestea, candidații de succes trebuie să demonstreze și competență în două domenii:

Gândire critică (raționament)
Administrarea informației

Un rezultat de învățare a studenților în gândire critică este inclus în fiecare curs de educație generală pentru care se acordă un credit pentru rezultatele învățării studenților, doi până la șapte (2-7) și rezultatul învățării studenților 10. Managementul informațiilor este predat în întregul curriculum.

Cerințele generale pentru educația SUNY au intrat în vigoare pentru toți studenții care și-au început studiile în toamna anului 2000 sau mai târziu. În 2010, Consiliul de Administrație al SUNY a modificat cerințele generale privind educația și, în 2013, a inclus în continuare recomandări specifice pentru punerea în aplicare a acestora către colegiile comunitare care sunt destinate să faciliteze transferul perfect al studenților în instituțiile SUNY de 4 ani. SUNY Sullivan se angajează să-și asiste elevii în îndeplinirea cerințelor actuale de educație generală prevăzute de SUNY. Spre acest scop, SUNY SULLIVAN necesită ca fiecare student care absolvă o diplomă asociată în arte (AA) sau un grad asociat în știință (AS) să completeze treizeci de credite în minimum șapte din cele zece domenii de educație generală și să demonstreze competență în gândirea critică și managementul informațiilor. În ceea ce privește aplicarea practică, această politică impune ca fiecare beneficiar de AA și AS să fi demonstrat:

 1. Cunoștințe și abilități în două domenii necesare, Comunicare de bază și Matematică;
 2. Cunoștințe și abilități în cinci dintre următoarele opt domenii: Științe naturale, științe sociale, istorie americană, civilizație occidentală, alte civilizații ale lumii, umanități, arte și limbi străine; și
 3. Competență în două domenii necesare, gândirea critică și managementul informațiilor.

învățământ

121761_ScreenShot2019-09-25at10.52.24AM.png

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first j ... Citeste mai mult

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first job, transferring to a four-year college or university or enhancing your personal and professional skills. Citește mai puţin