Asociat de arte în farmacie

Santa Fe College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Asociat de arte în farmacie

Santa Fe College

Prezentare generală a programului

Acest program vă oferă cerințele de bază pentru a transfera la un colegiu sau universitate ca un junior pentru a finaliza o diplomă de licență. Sunteți responsabil pentru îndeplinirea cerințelor de admitere ale universității pentru a le transfera.

Farmacia este o profesie și domeniul științelor medicale care este însărcinată cu asigurarea asigurării de către public a unei utilizări sigure și eficiente a medicamentelor. Farmacie tradițional și rolul farmacistului au inclus compoziția și eliberarea de medicamente, cu toate acestea, mai recent, farmaciștii joacă un rol din ce în ce mai important în furnizarea de îngrijire și servicii pentru pacienți, inclusiv revizuirea medicamentelor, practica clinică și informații despre droguri.

Gradul asociat de arte (AA) este o diplomă de artă liberală de doi ani, concepută pentru elevul care intenționează să se transfere într-un program de licență. Nu câștigi un AA într-un anumit major; Cu toate acestea, aveți posibilitatea de a urmări către un anumit majore la o universitate, alegând o piesă de consiliere conexe la Santa Fe College. Dacă nu vedeți o piesă orientată spre majorarea transferului dorit, puteți alege Studii generale și puteți vorbi cu consilierul dvs. academic.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Gainesville, Florida
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Gainesville, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala