Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală a programului

Acest program vă oferă cerințele de bază pentru a transfera la un colegiu sau universitate ca un junior pentru a finaliza o diplomă de licență. Sunteți responsabil pentru îndeplinirea cerințelor de admitere ale universității pentru a le transfera.

Farmacia este o profesie și domeniul științelor medicale care este însărcinată cu asigurarea asigurării de către public a unei utilizări sigure și eficiente a medicamentelor. Farmacie tradițional și rolul farmacistului au inclus compoziția și eliberarea de medicamente, cu toate acestea, mai recent, farmaciștii joacă un rol din ce în ce mai important în furnizarea de îngrijire și servicii pentru pacienți, inclusiv revizuirea medicamentelor, practica clinică și informații despre droguri.

Gradul asociat de arte (AA) este o diplomă de artă liberală de doi ani, concepută pentru elevul care intenționează să se transfere într-un program de licență. Nu câștigi un AA într-un anumit major; Cu toate acestea, aveți posibilitatea de a urmări către un anumit majore la o universitate, alegând o piesă de consiliere conexe la Santa Fe College. Dacă nu vedeți o piesă orientată spre majorarea transferului dorit, puteți alege Studii generale și puteți vorbi cu consilierul dvs. academic.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Santa Fe College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019