Citește Descrierea Oficială

Scop

Acest grad curriculum asistenta medicala asociat se pregătește persoanelor fizice cu cunoștințele, abilitățile și competențele, pentru a practica de asistenta medicala in mod independent si interdependent prin aplicarea procesului de asistenta medicala pentru a oferi ingrijire medicala sigur pentru persoanele si familiile din întreaga durata de viata intr-o varietate de setări. Absolventii acestui program pot aplica pentru a lua Consiliului Licensure examenul național (NCLEX- RN®), care este necesar pentru a practica ca un asistent social. Oportunitati de angajare includ centre de ingrijire acuta, facilitati de ingrijire pe termen lung, clinici, birouri ambulatoriu, industrie, și agenții comunitare.

Misiune

Misiunea Programului Nursing Dakota este de a oferi educație de licență de calitate, care pregătește absolvenți pentru practica medicala in cultural diverse setari multiple-structurate, de îngrijire a sănătății pentru clienții intreaga durata de viata.

Associate Degree Nursing Programul Rezultate

Programul Nursing Dakota Associate Degree va: 1. Produce asistente medicale în condiții de siguranță, competente Associate Degree pot trece NCLEX-RN® 2. Servi ca fundament pentru continuarea avansarea profesională și învățare continuă.

  1. Ajuta la satisfacerea nevoilor comunității și zonele înconjurătoare pentru asistente medicale inregistrate.

Associate Degree Nursing Absolvent Rezultate

Aceste rezultate descriu așteptările consorțiului pentru absolvenții de program de asistenta medicala Dakota Associate Degree. Absolventul va: 1. Adapta procesul de asistenta medicala pentru a oferi îngrijire medicală, în diverse setări pentru a satisface nevoile umane ale indivizilor de-a lungul continuumului sănătate-boală.

  1. Încorporarea diverse tehnici de comunicare în dezvoltarea relațiilor terapeutice cu indivizi, familii și membri ai echipei interdisciplinare.
  2. Funcția în domeniul de aplicare legală și etică de practică în calitate de membru responsabil al echipei de ingrijire a sanatatii furnizarea de conducere și de management în livrarea de calitate ingrijirea medicala in concordanta cu asistenta înregistrat Associate.
  3. Demonstrați comportamente profesionale în calitate de membru al disciplinei dinamic de îngrijire a sănătății de asistență medicală care încorporează învățarea independentă și continuă.
  4. Integrarea principiilor de predare-învățare în furnizarea de persoanele si familiile cu informatii de sanatate si competențe legate de promovare a sănătății și de întreținere.
  5. Integrarea științe sociale, biologice, comportamentale și de îngrijire medicală atunci când furnizează dovezi bazate pe ingrijirea medicala la diverse persoane din întreaga durata de viata.

Procesul de aplicare / politică de admitere

Cerințe pentru continuarea în asociat la programul de masterat Dakota Stiinte Aplicate în Nursing (RN): 1. Finalizarea cu succes a primului an de program de asistenta medicala Dakota cu o AAP minim de 2.75, în toate cursurile condiție prealabilă și o AAP minim de 2.75 în cerințele de curs 47 de credit astfel cum sunt definite în curriculum PN. Studentul trebuie să mențină un GPA de ansamblu de 2,5. 2. Elevii trebuie să completeze procesul de aplicare pentru continuarea programului AD din nu mai târziu de luna martie 5 anului studentul ar fi intrarea în anul 2 al programului. Elevii trebuie să aibă referințe pozitive din facultate pentru a progresa.

  1. Studenții trebuie să treacă un examen preadmission. Vezi politica ATI găsit mai târziu în acest manual. Studenții trebuie să prezinte o verificare a antecedentelor și să treacă un ecran de droguri obligatoriu să fie complet admiși la programul.

(a) sau ale condițiilor prealabile pentru aplicarea de intrare spre Asociat în Stiinte Aplicate masterat în Nursing (ADN): 1. Licență negrevate de a practica ca un licenta practice Nurse in Statele Unite ale Americii.

  1. AAP minim de 2,75, în toate cursuri condiție prealabilă (inclusiv cursuri de asistenta medicala), precum și o AAP minim global de 2,5 3. Admiterea la Universitatea de alegere, precum și finalizarea o cerere oficială la program de asistenta medicala Dakota Associate Degree. Admiterea la Colegiul nu garantează admiterea la programul de ADN. Formularele de cerere de admitere la Programul de ADN Dakota pot fi obținute de la Departamentul de Nursing începând cu ianuarie cincisprezece aplicație scadente la sau înainte de luna martie 5. 4. Un examen preadmission.
  2. În prezent înscriși (în cazul în care competitiv) sau finalizarea satisfăcătoare cu un "C" sau mai bine în fiecare din următoarele cursuri: Toate cursuri de asistenta medicala necesare de la o practice Nursing program acreditat CHEM 115 Chimie introductivă și de laborator ENGL 110 Compozitie I PSYC 111 Introducere în psihologie Biol 220 Anatomie și fiziologie am cu laboratorul Biol 221 Anatomie și fiziologie II cu laboratorul PHRM 215 Introducere în farmacologie (trebuie să fi fost finalizate în termen de 5 ani de la admitere ADN) PSYC 250 de dezvoltare Studenții Psihologie trebuie să prezinte o verificare a antecedentelor și trece un ecran de droguri obligatoriu să fie complet admiși la programul.

Studenții care îndeplinesc condițiile și au realizat fișier lor sunt acceptate în program pe baza criteriilor de admitere fiecare colegiu lui.

Elevii acceptat în program de asistenta medicala trebuie sa aiba acces la fiabile, internet de mare viteza.

După finalizarea cu succes a curriculum-ului de mai sus, elevii vor primi o Associate of Science diplomă de infirmieră obținută Williston State College *.

  • Nueta Hidatsa Sahnish Colegiul este un site îndepărtat al Programului Nursing Dakota în Williston State College. Programul Nursing Dakota este o colaborare între Bismarck State College, Dakota College la Bottineau, Lake Region State College, și Williston State College.
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare