Citește Descrierea Oficială

Asociat al Science PCOM oferă oportunități de neegalat pentru a avansa in cariera in medicina holistică din Asia, cu un amestec de clasă și de învățare on-line la unul dintre cele mai bune scoli de terapie de masaj in California. Condus de facultate de experți, activitățile noastre on-line și în clasa sesiuni au fuzionat acum pentru a oferi studenților o flexibilitate în plus față de distins hands-on instrucțiuni pentru care Pacific College este cunoscut.

O Asociat de Stiinte (Terapie prin Masaj / asiatic Caroserie), Program de studii demonstrează formare semnificativă pentru clienții de masaj și potențiali angajatori. Absolvenții de asociat de științe vor fi pregătite pentru a introduce o carieră în terapie prin masaj, fie în practică privată, fie în angajarea unui alt medic calificat, cum ar fi un acupuncturist, un proprietar de spa de sănătate, sau biroul unui chiropractician. În plus, programul oferă cursuri de învățământ general pentru a servi drept bază pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Aceste clase vor ajuta la pregătirea studenților pentru învățământul superior și cariere care necesită abilitatea de a gândi în mod independent, să evalueze critic și de a aplica informațiile scrise și numerice, convingătoare prezenta comunicare scrisă și orală, și de a gândi critic influențele artei și filozofiei.

Acest program este construit în jurul valorii de 600 de ore de bază de masaj terapie curriculum-ului, dar include, de asemenea, 30 de unități de învățământ general, în cadrul 64,5 unități necesare pentru a finaliza programul. Porțiunea de masaj a programului pune accentul pe teoria orientale medicale, na tui, precum și dezvoltarea capacității elevului de a înțelege cauzele și simptomele bolii. Această capacitate se va permite practicanților din Pacific de masaj pentru a personaliza terapia lor de masaj la nevoile individuale ale clienților lor. Asiatice Caroserie Terapia a crescut într-o specialitate recunoscută susținută de organizația americană caroseriilor Terapii din Asia și certificate de către Comisia Națională pentru certificarea de Acupunctura si medicina orientala. Elevii din acest program primesc o introducere la valoroase teoriile de medicina chineză și să se specializeze într-o multitudine de terapii de caroserie din Asia, inclusiv tui na, shiatsu, masaj thailandez și altele.

O Terapia prin masaj Associate de ieri Programul pregătește studenții pentru certificare de către Comisia Națională pentru certificarea de Acupunctura si Medicina orientale (NCCAOM) și de către Consiliul Național de Certificare pentru Masaj Terapeutic si caroserie (BCTMB), precum și a licenței Examen Consiliul de masaj și cerințele de certificare California. Absolvenții sunt, de asemenea, eligibile pentru calitatea de membru în organizația americană caroseriilor terapii din Asia, dacă sunt luate cursuri suplimentare care nu sunt solicitate în asociat al programului de studii Științe pentru acest scop.

Absolvenții programului sunt, de asemenea, eligibile pentru a aplica la Master of Science Program (Medicina traditionala orientala), oferit la PCOM.

Absolvenții de Associate of Science (Maseur / asiatic Caroserie), grad va:

  • Să discute și să demonstreze etică profesională
  • Demonstreze abilitățile fundamentale de terapie corporală
  • Știu și să demonstreze considerații esențiale, de igienă în performanța masajului.
  • Cunoască și să respecte condițiile contraindicating de masaj.
  • Fi eligibil pentru examinarea de către Consiliul Național de Certificare pentru Masaj Terapeutic și caroserie și Comisia Națională pentru certificarea de Acupunctura si medicina orientala.
  • Să demonstreze eficiente de comunicare scrisă și orală profesională skills.Possess cunoștințele și abilitatea de a rula propriile lor afaceri private practică masaj.
  • Posedă competențe care pot duce la posturi de conducere în industria lor.
  • Posedă cunoștințe de lucru și capacitatea de a utiliza abilități de alfabetizare de informații pentru a face cercetare și de studiu în continuare.
  • Demonstrează o conștientizare în cunoștință de cauză la principalele aspecte ale gândirii occidentale și de Est în care se bazează Medicina orientale.
  • Fi eligibile pentru a aplica la programe de gradul altor instituții de învățământ superior din anii de licență și / sau Master la Pacific College sau.

Pacific College Asociat de Stiinte (Terapie prin Masaj / asiatic Caroserie) program combină standardul PCOM de excelență în educație de calitate, cu comoditatea de activități on-line și cursuri care sunt integrate pe deplin cu hands-on la o locație de formare și rotații clinice. Pacific, Colegiul oferă studenților acces la un singur click la resursele de colegiu și de sprijin. Un singur clic și începeți o clasă. Un click si primiti atentia unu-la-unu din membri ai facultăților distins și dedicate, precum și o invitație deschisă online și programele și activitățile off-campus, care pot fi adaptate la programul de preferat fiecărui student. Odată ce faceți clic si voi incepeti noua cariera.

Federal Dezvăluirea consumatorului Informații despre acest program

Pacific, Colegiul Oriental Medicina este acreditat de către Asociația de Vest din școli și universități. Colegiul și toate programele sale din San Diego, sunt aprobate de BPPE. MSTOM Colegiului, MSAC (CH și NY), și DAOM (SD) programe sunt acreditate de ACAOM.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Pacific College of Oriental Medicine »

Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Sept. 2019
Duration
30 luni
Part time
Price
21,906 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019