Asociat al științei în specialist asistent medical

Key College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Asociat al științei în specialist asistent medical

Key College

Absolvent cu abilități precum și cunoștințe. O abordare de tip "practicant" în procesul de învățare oferă cererii de competențe angajatorilor!

Această profesie este inima si sufletul domeniul medical. Asistența medicală este una din doar câteva industrii din America, care este în prezent în creștere cu cariere disponibile. Această industrie nu ar reuși fără ajutorul asistenților medicali. Abilitățile lor sunt necesare în aproape fiecare aspect al domeniului asistenței medicale.

DE CE ASISTENT DO?

Specialiștii asistent medical pot oferi atat servicii directe si non-pacient directe de îngrijire pentru industria de asistenta medicala si a profesionistilor IT a face organizația funcționează mai eficient, productiv și profesional.

Cheie College ofera o abordare in doua cale de gradul Asistent Medical Administrație: administrativ sau clinică zone administrative ar include: Managementul medical de înregistrări, operațiunile de recepție, facturare și codificare, contabilitate, care interactioneaza cu companiile de asigurari si Medicare, programarea numiri, aranjarea pentru servicii, salut pacienți, și multe altele.

domenii clinice ar include: Prepping clienți pentru examenele medic, flebotomie, EKG, injectii, verificarea pacientilor in, managementul semnelor vitale, examene fizice, explicând procedurile pacienților, și mai mult.

Oportunități de carieră pentru specialiști Asistent Medical:

✓ Ingrijirea pacientului ✓ Ospicii
✓ Spitale si clinici ✓ Centre Chiropractic
✓ centre chirurgicale ✓ HMO lui & lui PMO
✓ medicii de birouri ✓ Companii farmaceutice
✓ centre de reabilitare ✓ Societăți de asigurare
✓ centre de terapie fizica ✓ cabinete stomatologice
✓ casele de îngrijire medicală ✓ Clinici veterinare și mai mult

A se vedea , venitul mediu anual pentru asistenți medicali în Statele Unite ale Americii Aici.

Cerințe

Viitorii studenți trebuie să completeze o cerere on-line sau prin e-mail. Programele oferite la Colegiul cheie necesită un angajament solid pentru finalizarea cu succes. Prin urmare, un interviu în prealabil cu un specialist de admitere oferă informații complete despre cerințele, cursurile și datele de clasă de pornire, munca cu fracțiune de normă, precum și oportunități de angajare pentru absolvenți. O evaluare a intereselor studentului, de fond și de angajament va avea loc în timpul interviului de admitere.

Toți candidații trebuie evaluați pentru capacitatea academică și trebuie să vorbească cu consilierul academic adecvat pentru a evalua capacitatea și angajamentul potențial studentului. Atunci când toate cerințele de aplicare au fost îndeplinite, solicitanții vor fi informați cu promptitudine cu privire la statutul lor de admitere.

DATA START

Nou Data începerii fiecare 6 săptămâni! În continuare Start este Jan, a 3-2017.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
225 USD
225 USD pe oră de credit
Locations
Statele Unite ale Americii - Dania Beach, Florida
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Statele Unite ale Americii - Dania Beach, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala