Asociat Al științei în Medicina Sportivă

Wallace State Community College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Asociat Al științei în Medicina Sportivă

Wallace State Community College

Athletic formatori ajuta la prevenirea si tratarea leziunilor pentru oameni de toate vârstele. Clienții lor includ pe toți de la sportivii profesioniști la muncitori industriali.

Acești profesioniști cu înaltă calificare trebuie să aibă cunoștințe de anatomie, fiziologie, kinetoterapie, igienă, nutriție, contravântuiri, taping, condiționare, de prevenire a prejudiciului, recunoaștere și evaluare, procedurile de urgență și echipament de protecție.

Recunoscut de American Medical Association ca profesionistii din domeniul sanatatii aliate, formatori atletice specializate in prevenirea, evaluarea, tratarea și reabilitare a leziunilor musculo-scheletice. Ele oferă educație și consiliere cu privire la prevenirea leziunilor și de a lucra indeaproape cu pacientii raniti pentru reabilitarea si reconditionarea leziuni, de multe ori prin terapie. Formatori Athletic sunt de multe ori unul dintre primii furnizori de îngrijire a sănătății pe scena atunci când apar leziuni, și, prin urmare, trebuie să fie capabil să recunoască, să evalueze și să evalueze leziunile și să ofere îngrijire imediată atunci când este necesar.

Athletic formatori lucrează sub supravegherea unui medic licențiat și în cooperare cu alți furnizori de asistență medicală. Ele pot fi folosite în cluburi de sănătate, sport clinicile de medicina, programe clinice si industriale de ingrijire a sanatatii, programe de sanatate corporative, precum și programe sportive curriculare de formare. Absolvenții pot lucra, de asemenea, cu echipe profesioniste sportive, programe sportive și programe, intre colegii sportive interscholastic de gimnaziu. Cei mai mulți formatori atletice lucrează în poziții full-time, și de obicei primesc beneficii.

Cariera Outlook

Ocuparea forței de muncă de formatori atletice este de așteptat să crească mult mai repede decât media pentru toate profesiile până în 2014. Aproximativ o treime dintre formatori atletice lucreaza in industria de ingrijire a sanatatii. Alții lucrează pentru cluburile sportive profesioniste sau echipe, școli, colegii sau universități. Există o oarecare stres implicat fiind antrenor atletic unei echipe, care poate fi afectat de presiunea de a câștiga, care este tipică pentru echipe sportive competitive.

Salariul unui antrenor atletic depinde de educație, experiență și responsabilitățile postului, și variază în funcție de setarea de locuri de muncă, cu top 10 la suta câștigând mai mult de 53760 $. Mulți angajatori, de asemenea, să plătească pentru o parte din formarea continuă necesară de formatori atletice. (Sursa: Departamentul american al Muncii Biroul de Statistică a Muncii)

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Hanceville, Alabama
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - Hanceville, Alabama
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala