Asistentii medicali sunt profesionistii din domeniul sanatatii, care îndeplinește sarcinile administrative și clinice de rutină în birouri medici. Îndatoririlor lor poate varia de la birou la birou, dar taxele administrative includ, de obicei răspunde la telefoane, salut pacienti, actualizarea și completarea dosarelor medicale pacientului, completarea de asigurare și directive avans forme, programarea numiri, aranjarea de admitere spital, și de manipulare a procedurilor de facturare și contabilitate .

Taxele clinice pot varia, dar includ luarea istorii medicale, înregistrarea semnelor vitale, explica procedurile de tratament pentru pacienti, pregatirea pacienti pentru examinare, și asistarea medicul în timpul examinării. Asistenți medicali poate colecta, de asemenea, specimene de sânge atât capilare sau tehnica venipuncture, efectua teste de laborator de bază, dispune de bunuri contaminate, sterilizează echipamente, instrui pacientii despre medicamente și diete speciale, prepară și se administrează medicamente ca regia de către medicul, autoriza rezerve de droguri, telefon retete pentru o farmacie, pregăti pacienții pentru raze X, și de a efectua EKGs.

Programul asistent medical este un certificat sau de doi ani asociat în programul de gradul Stiinte Aplicate care pregătește pe elevi să lucreze într-un cabinet medical și îndeplinească ambele proceduri administrative și clinice.

Program

Elevii de la COD pot alege pentru a câștiga un asistent medical, Associate în grad Stiinte Aplicate.

Elevii de la COD pot alege pentru a câștiga un asistent certificat medical.

Școlarizare și taxele: 6.160 dolari Cărți și consumabile: 2.071 dolari pe-campus cameră și bord: nu a oferit

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la College of du Page »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
6,120 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019