Asistent medical

Generalități

Programul de descriere

Asistentii medicali sunt profesionistii din domeniul sanatatii, care îndeplinește sarcinile administrative și clinice de rutină în birouri medici. Îndatoririlor lor poate varia de la birou la birou, dar taxele administrative includ, de obicei răspunde la telefoane, salut pacienti, actualizarea și completarea dosarelor medicale pacientului, completarea de asigurare și directive avans forme, programarea numiri, aranjarea de admitere spital, și de manipulare a procedurilor de facturare și contabilitate .

Taxele clinice pot varia, dar includ luarea istorii medicale, înregistrarea semnelor vitale, explica procedurile de tratament pentru pacienti, pregatirea pacienti pentru examinare, și asistarea medicul în timpul examinării. Asistenți medicali poate colecta, de asemenea, specimene de sânge atât capilare sau tehnica venipuncture, efectua teste de laborator de bază, dispune de bunuri contaminate, sterilizează echipamente, instrui pacientii despre medicamente și diete speciale, prepară și se administrează medicamente ca regia de către medicul, autoriza rezerve de droguri, telefon retete pentru o farmacie, pregăti pacienții pentru raze X, și de a efectua EKGs.

Programul asistent medical este un certificat sau de doi ani asociat în programul de gradul Stiinte Aplicate care pregătește pe elevi să lucreze într-un cabinet medical și îndeplinească ambele proceduri administrative și clinice.

Program

Elevii de la COD pot alege pentru a câștiga un asistent medical, Associate în grad Stiinte Aplicate.

Elevii de la COD pot alege pentru a câștiga un asistent certificat medical.

Școlarizare și taxele: 6.160 dolari Cărți și consumabile: 2.071 dolari pe-campus cameră și bord: nu a oferit

Ultima actualizare May 2015

Despre facultate

Since its inception in 1967, College of DuPage has matured into something very special. It's a community college with far-reaching impact. We're firmly rooted in the community that provides our mandat ... Citeste mai mult

Since its inception in 1967, College of DuPage has matured into something very special. It's a community college with far-reaching impact. We're firmly rooted in the community that provides our mandate, yet committed to reflecting the needs and demands of an ever-changing world. Citește mai puţin