Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la program de asistenta medicala de Nord-Vest Colegiul lui. Oferim mai multe programe pentru studenții interesați de asistenta medicala ca o cariera. Aceste programe sunt:

  • Allied Health - Associate of Science
  • Nursing - Certified Nursing Asistent - Certificat
  • Nursing - licenta practice Nurse - Certificat
  • Nursing - Registered Nurse - asociat de Stiinte Aplicate

Aceste opțiuni sunt disponibile pentru a se potrivi situația și de carieră obiectivele dvs. personale, sau pentru a vă ajuta să ia decizia, care este cel mai bine pentru tine. În funcție de cursul de studiu luați, vă sunt eligibile pentru a sta de un examen pe care le puteți licenta ca un CNA, LPN, sau RN.

Allied Health

Asociat de Stiinte Dacă doriți să lucreze într-un domeniu de sănătate aliat, dar nu sunt sigur care unul, acest program de gradul este o alegere excelentă. Programul este, de asemenea o alegere excelentă pentru studenții care sunt de completare premisele pentru admiterea în program de asistenta medicala. Elevii de planificare pentru a transfera la un program de patru ani ar putea avea nevoie pentru a avea ore suplimentare dincolo de cerințele de specializare ale Northwest College pentru a transfera ca un junior.

Nursing - Certified Nursing Asistent

Certificat acest colegiu de Nord-Vest este conceput pentru a pregăti student cu teoria de bază, principiile, și aptitudinile necesare pentru a oferi clientului / de îngrijire rezident in stabilirea de ingrijire a sanatatii. Studentul va fi conștienți de cât de legi de stat și federale, precum și politicile și procedurile instituției de guvernează practica asistent care alăptează. Un accent deosebit este pus pe rolul asistentului asistenta medicala in satisfacerea nevoilor fizice, psihosociale, mentală, spirituală, și culturale ale clientului / rezident. Studentul va fi introdus vocabularul medical și terminologie. Pentru a oferi studenților o cunoaștere de lucru de termeni medicali, utilizarea de prefixe, sufixe, rădăcini de cuvinte și forme combinate de cuvinte vor fi subliniat.

Nursing - licenta practice Nurse

Certificat practice Nursing certificat oferă o fundație solidă în principiile și teoriile de asistenta medicala pentru studenții care intenționează să practice ca Asistentele licenta practice in stabilirea de ingrijire a sanatatii. Studenții care finalizează cu succes programul de studiu vor fi eligibile pentru a lua Consiliul Național Licensure de examinare pentru Nursing practice.

Nursing - Registered Nurse

Asociat de Stiinte Aplicate Aceasta este opțiunea ce căutați, dacă doriți să lucrați ca un asistent social (RN), după un curs de doi ani de studiu la Nord-Vest. Cerințe preliminare se aplică, care ar putea crește numărul total de semestre te înscriși în clase.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date