Analiza medicală a imaginii aplicate (PgCert, PgProfDev - învățare online)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest program își propune să disemineze cunoștințele, abilitățile și înțelegerea în analiza imaginii medicale, permițând o analiză eficientă și eficientă a imaginii medicale, care poate fi utilizată atât clinic, cât și comercial.

Acoperind fizica imaginilor și tehnicile conexe, se concentrează și pe conținut specializat care acoperă procesarea și analiza imaginilor.

Elevii vor putea, de asemenea, să utilizeze mediul de calcul MATLAB și limbajul de programare.

Acest program valorifică experiența noastră în prelucrarea și analiza imaginilor, care va permite cursanților să se antreneze în acest domeniu printr-un mediu de învățare online.

Învățarea online

Accesați predarea de clasă mondială la Universitatea din Edinburgh, menținând în același timp angajamentele profesionale și personale locale în care locuiți.

Studenții noștri on-line nu numai că au acces la resursele excelente din Edinburgh, ci și fac parte dintr-o comunitate on-line de sprijin, reunind studenți și tutori din întreaga lume.

Elevii vor fi obligați să acceseze materialele, forumurile de discuții, referințele, activitățile și alte instrumente de învățare online, prin intermediul internetului.

Structura programului

Puteți lua până la 30 de credite pe semestru.

Cursuri de bază:

 • Tehnici și fizică (20 credite)
 • Analiza practică a imaginii 1 (10 credite)
 • Analiza practică a imaginii 2 (10 credite)
 • Analiza imaginilor (10 credite)
 • Tehnici comune de procesare a imaginilor 2 (10 credite)

Dezvoltarea profesională postuniversitară

Dezvoltarea profesională postuniversitară (PPD) vizează profesioniștii care doresc să avanseze cunoștințele lor printr-un curs (e) de nivel postuniversitar, fără timpul sau angajamentul financiar al unui master complet, Diplomă postuniversitară sau Certificat postuniversitar.

Puteți lua maximum 50 de credite în valoare de cursuri de peste doi ani prin intermediul schemei PPD. Acestea conduc la acordarea unui post universitar de credit universitar la Universitatea din Edinburgh. Alternativ, după un an de cursuri, puteți alege să vă transferați creditele și să continuați să studiați pentru un premiu mai mare pe un program de masterat, postuniversitare sau certificat postuniversitar.

Deși cursurile PPD au diferite date de începere pe parcursul unui an, puteți începe în luna septembrie numai o diplomă de masterat, postuniversitare sau certificat postuniversitar. Orice timp petrecut în studiul PPD va fi dedus din timpul pe care l-ați lăsat pentru a finaliza un masterat, Diploma postuniversitară sau un program de certificat postuniversitar.

Rezultatele învățării

 1. Demonstrarea cunoștințelor și înțelegerii specifice subiecților în aspectele teoretice și practice ale analizei și procesării imaginilor medicale.
 2. Dezvoltați abilități de specialitate și înțelegerea critică a principiilor avansate de analiză și prelucrare a imaginii utilizând platforma MATLAB.
 3. Obțineți o perspectivă critică asupra provocărilor care stau la baza analizei imaginii, inclusiv îmbunătățirea imaginii și compensarea artefactelor.
 4. Aplicați abilități de specialitate în analiza și prelucrarea imaginilor prin activități independente și autonome și comunicați rezultatele unui număr de public.
 5. Evaluarea critică a diferitelor arhitecturi de învățare a mașinilor și a algoritmilor utilizați în segmentarea, clasificarea și clasificarea imaginilor.

Oportunități de carieră

Analiza și prelucrarea imaginilor medicale au o mare importanță în domeniul medicinii, în special în tratamentul neinvaziv și studiul clinic.

Există o nevoie clară de interpretare și analiză precisă a imaginilor medicale, care adesea implică necesitatea unui sistem de asistență informatică pentru a înțelege imaginea, structura imaginii și pentru a ști ce înseamnă.

Anticipăm că acest program va ajuta cursanții dintr-o serie de discipline să dobândească o bază de cunoștințe

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă cu diplomă de diplomă de înaltă calificare din Marea Britanie, sau echivalentul său internațional în domenii precum medicina, medicina veterinară, radiologie, radiografie, radioterapie, asistență medicală, științe biologice, științe biomedicale, farmacie, chimie, fizică, inginerie Științe, Informatică, Neurologie, Neurochirurgie, Psihiatrie, Psihologie, Medicină Stroke, Geriatrie / Medicină Vârstnică,

De asemenea, am putea lua în considerare cererea dumneavoastră dacă aveți experiență de lucru într-un domeniu științific conex, de exemplu în spitale sau laboratoare de cercetare timp de 3 sau mai mulți ani. Vă rugăm să contactați echipa programului pentru a verifica înainte de a vă înscrie.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
 • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
 • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin