Citește Descrierea Oficială

1De lucru în profesiile din domeniul sănătății și de îngrijire este o experiență plină de satisfacții. Primul pas spre o cariera in domeniul sanatatii si de ingrijire incepe la Kensington and Chelsea College.

Este posibil să fi fost în afara educației pentru un timp în care caz accesul Pre și accesul la curs vă va ajuta să dezvolte abilitățile de care aveți nevoie pentru a progresa în învățământul superior într-un domeniu legat de sănătate.

Prezentare curs

Accesul la curs de știință este pentru studenții care doresc să progreseze la universitate, pentru a studia la cursuri legate de știință, cum ar fi stiinte biomedicale, Chimie, Fizică, Biologie, Știința Mediului, paramedic Science, Farmacie, Food Science și Microbiologie și un anumit grad legate de asistență medicală cursuri. Acesta este un program intensiv de studiu și va trebui să fie complet angajate și pregătite să efectueze auto-studiu. Se recomandă să câștige o anumită experiență într-un cadru relevant de momentul în care începeți accesul la curs de știință.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Marti / Joi 09:30 - 16:30
Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Kensington and Chelsea College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
34 săptămâni
La zi
Price
8,500 GBP
19 Plus £ 3384; Non-UE £ Taxa 8500
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date