5 0 RCSI Medical Degree

Perdana University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

5 0 RCSI Medical Degree

Perdana University

Prezentare generală

Perdana University PU-RCSI Scoala de Medicina ruleaza un program de cinci ani de medicina de licenta. Structura cursului poate fi văzută în această diagramă.

Structura curriculumului

Curriculumul este împărțit în trei cicluri numite ciclu Junior (JC), ciclu intermediar (IC) și ciclu senior (SC). Fiecare ciclu este predat pe parcursul unui an, doi sau trei semestre, ciclul senior fiind livrat peste doi ani, ciclul senior 1 (SC1) și ciclul senior 2 (SC2).
În fiecare ciclu, conținutul este furnizat ca module care se bazează în mare măsură pe sistemele corpului uman (bazate pe sisteme). Fiecare modul integrează științele biomedicale și clinice (integrate) și este definit printr-o serie de rezultate de învățare (rezultate-concentrate).

Predarea, Învățarea

PU-RCSI folosește o abordare hibridă pentru predare și învățare, amestecând învățământul didactic tradițional (prelegeri, tutoriale etc.) cu învățarea bazată pe probleme acolo unde este cazul.
Obținerea obiectivelor cursului utilizează o varietate de metode de predare în cadrul programelor, inclusiv cursuri tradiționale; învățarea pe bază de caz (în cazul în care un caz clinic este utilizat pentru a ilustra sau contextualiza învățarea); grupuri mici de tutoriale (atât pentru personal cât și pentru studenți); (de exemplu, disecția anatomiei); învățarea asistată de calculator; bedside clinice de predare; tururi mari; umbrirea; observare; abilități de lucru; Tutoriale; vizitarea teatrului și prezența la secție.
Evaluările au loc în timpul unui modul (continuu) sau la sfârșitul modulului (sumativ) și iau multe forme, inclusiv întrebări cu răspunsuri multiple, răspunsul scurt fiind întrebări scrise, examinări clinice structurate cu obiective (OSCE) , examene orale, proiecte de echipă / individuale și evaluări online. Modurile de evaluare sunt potrivite pentru diferitele tipuri de rezultate ale învățării (cunoștințe, abilități și atitudini) pentru fiecare modul.

Ierarhia rezultatelor învățării

RCSI Medical Graduate Profile (MGP) este o listă a rezultatelor de ieșire care reprezintă o înțelegere comună a cunoștințelor, atitudinilor și abilităților pe care absolvenții medicali PU-RCSI le vor poseda la ieșirea din programul medical universitar (faceți clic aici pentru o copie din MGP). Aceste rezultate sunt grupate în cinci "teme de nivel 1" care sunt "inter-țesute" de-a lungul cursului. Aceste teme sunt:
Fiecare dintre aceste teme este defalcată într-o serie de rezultate de nivelul 2, care, la rândul lor, sunt defalcate în mai multe rezultate de nivel 3. Fiecare rezultat al nivelului 3 se referă la unul sau mai multe rezultate ale modulelor (nivelul 4) din curriculum-ul predat, care, la rândul său, leagă rezultatele multiple (nivelul 5).

Premii

Elevii care au absolvit Scoala de Medicina PU-RCSI sunt conferite cu diplomele medicale primare ale Universitatii Nationale a Irlandei, Facultatea de Medicina, Facultatea de Chirurgie si Bachelor in Arte de Obstetrica (MB BCh BAO). În plus, li se acordă licențele istorice ale Colegiului Regal de Medicină din Irlanda și Colegiului Regal de Chirurgi din Irlanda (LRCP
Gradele MB BCh BAO sunt recunoscute de Consiliul Medical al Irlandei (IMC), de Consiliul Medical Malaysian (MMC) și de alte organisme de reglementare din întreaga lume. Titlurile permit titularului să urmeze cursuri postuniversitare la nivel mondial.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 8, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
5 anii
Cu normă întreagă
Locations
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala