științe farmaceutice MSc / PgDip

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master Programul Stiinte Farmaceutice a fost dezvoltat ca răspuns la nevoia de competențe sporite de către angajați din cadrul cercetării în domeniul farmaceutic, de dezvoltare sau de producție.

Programul va genera absolvenți cu cunoștințe aprofundate teoretice și abilități extinse de laborator, care să permită studenților să se implice în mai multe discipline de științe farmaceutice din descoperirea de droguri si chimie medicamente până la dezvoltarea de produse și producție, inclusiv analiza farmaceutică, de control al calității și asigurare a calității.

Livrare pe acest program implică o serie de prelegeri, seminarii, ateliere de lucru și exerciții bazate pe laborator. Multe dintre cursurile pe acest program sunt livrate de către experți industriale de conducere. Studii de învățare și de caz bazate pe problemă va oferi studenților cu o experiență de echipa de lucru care simuleaza un cadru industrial. Elevii vor dezvolta echipa de lucru, gândirea critică și analitică de rezolvare problemelor abilitati, care sunt importante în industria farmaceutică modernă.

Cea mai mare parte a programului este un proiect de cercetare care trece peste tot anul academic și oferă studenților oportunitatea de a lucra cu echipamente de cercetare moderne pentru a desfășura activități de cercetare roman. Munca de proiect va ajuta pe elevi îmbunătăți abilitățile practice, gândire analitică, managementul timpului, abilitati de comunicare si independenta.

Obiectivele programului sunt: ​​- Pentru a dobândi o bază solidă de cunoștințe de bază, împreună cu cunoștințe de o zonă de specialitate de stiinte farmaceutice de a sprijini evoluțiile actuale și viitoare ale farmaceutice și științe conexe - Pentru a îmbunătăți abilitățile critice, analitice, practice și de comunicare ale elevilor relevant pentru industria modernă, farmaceutica multidisciplinare - Pentru a dezvolta abilități de cercetare în ceea ce privește: planificarea, realizarea, evaluarea și raportarea rezultatelor investigațiilor - Pentru a câștiga cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a rezolva o serie de probleme de dezvoltare și de prelucrare de droguri farmaceutice - Pentru a permite studenților de a folosi și de a dezvolta teorii avansate și de a dezvolta concepte noi pentru a explica datele dezvoltare și de prelucrare farmaceutice.

Conținutul cursului: - coloizi si materiale structurate în formulări (30 credite) - Drug Discovery si Medicinal Chemistry (30 credite) - English Suport Limba (pentru elevii postuniversitare la Scoala de Stiinte) - Metode analitice și principiile QA / QC (30 credite) - Master Stiinte Farmaceutice Proiect de cercetare (60 credite) - Modern farmaceutice Tehnologii și Process Engineering (30 credite)

Ultima actualizare Mart 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Citeste mai mult

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Citește mai puţin
Londra , Rochester + 1 Mai mult Mai Puțin