Științe anatomice (Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Învățare online)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest certificat și diplomă postuniversitară reprezintă o oportunitate unică pentru studenții care doresc să exploreze aspecte ale anatomiei umane prin flexibilitatea unui program de învățământ la distanță online.

Toate cursurile care alcătuiesc programul utilizează metode de predare inovatoare pentru a oferi studenților competențe transferabile cheie, pe lângă o bază solidă de cunoștințe anatomice.

Programul nostru în științele anatomice este livrat în întregime online și, prin urmare, se bazează pe utilizarea tehnologiei informației, de exemplu prin utilizarea de e-mail, materiale audiovizuale, forumuri de discuții și diverse alte resurse interactive.

Aceasta este o calificare postuniversitară pentru medicii, biomedicaliștii, profesioniștii din domeniul sănătății aliate și cei din practica holistică cu interes în anatomia umană. Programul se bazează pe personalul didactic și de cercetare considerat în cadrul Universității.

Scopul nostru este de a furniza materiale de curs de calitate care să fie livrate din mediul nostru virtual de învățare. Software-ul interactiv este dezvoltat special pentru utilizarea în acest program, alături de software-ul licențiat utilizat în prezent pentru programul de masterat în campus în Anatomia umană și cursul nostru de diplomă medicală.

Programul este conceput pentru a introduce și a dezvolta cunoștințe studențești în științele anatomice; în plus, este menită să reînnoiască și să consolideze cunoștințele și abilitățile legate de comunicare și informatică.

Sistemul nostru online de învățare vă permite să lucrați în întregime din propria locație. Acest lucru vă va îmbunătăți experiența de învățare și cunoștințele de lucru, în timp ce vă veți recompensa cu o calificare foarte apreciată.

Anatomy

Învățarea online

Tehnologia noastră online de învățare este pe deplin interactivă, premiată și vă permite să comunicați cu cadrele didactice cu înaltă calificare din propria casă sau mediul de lucru.

Studenții noștri on-line nu numai că au acces la resursele excelente ale Universității, ci și că fac parte dintr-o comunitate online de sprijin, reunind studenți și tutori din întreaga lume.

Structura programului

Programul durează în mod normal doi ani.

Anul 1: Certificat

Cursurile includ:

 • Fundamental Human alt = "Anatomia 1 - inclusiv membrele superioare și inferioare, spatele și pelvisul.
 • Fundamental Human alt = "Anatomia 2 - incluzând toracele, abdomenul, capul și gâtul.
 • Embriologia - dezvoltarea umană.
 • Neuroanatomie - sistemul nervos

Anul 2: Diploma

Veți extinde cunoștințele dvs. anatomice cu cursuri în:

 • Advanced Human alt = "Anatomia 1 - studiu mai detaliat al anatomiei examinate anterior încorporând principii anatomice.
 • Advanced Human alt = "Anatomia 2
 • Histologie - anatomie microscopică.
 • Imagistica - modalități care sunt relevante pentru științele anatomice.

Fiecare dintre cele patru cursuri predate are un set de module care sunt oferite studenților săptămânal din mediul nostru virtual de învățare.

Modulele constau din următoarea structură.

 • O prelegere înregistrată pentru a introduce subiectul
 • Conținut interactiv (video / animat / narativ)
 • Un set de legături de resurse pentru citirea cursului - bibliotecă și cercetare.
 • O consiliu de discuții facilitată de un tutore.
 • Un set de întrebări (MCQ) pe care elevii le pot lua la sfârșitul fiecărei secțiuni - acestea sunt formative și nu contribuie la marcajul final.

La sfârșitul fiecărui modul, există un set suplimentar de întrebări cu răspunsuri multiple pe care elevii le iau; acest set de MCQ-uri contribuie la marcajul final.

Dezvoltarea profesională postuniversitară

Dezvoltarea profesională postuniversitară (PPD) vizează profesioniștii care doresc să avanseze cunoștințele lor printr-un curs (e) de nivel postuniversitar, fără timpul sau angajamentul financiar al unui master complet, Diplomă postuniversitară sau Certificat postuniversitar.

Puteți lua maximum 50 de credite în valoare de cursuri de peste doi ani prin intermediul schemei PPD. Acestea conduc la acordarea unui post universitar de credit universitar la Universitatea din Edinburgh. Alternativ, după un an de cursuri, puteți alege să vă transferați creditele și să continuați să studiați pentru un premiu mai mare pe un program de masterat, postuniversitare sau certificat postuniversitar. Deși cursurile PPD au diferite date de începere pe parcursul unui an, puteți începe în luna septembrie numai o diplomă de masterat, postuniversitare sau certificat postuniversitar. Orice timp petrecut în studiul PPD va fi dedus din timpul pe care l-ați lăsat pentru a finaliza un masterat, Diploma postuniversitară sau un program de certificat postuniversitar.

Studiu flexibil

Programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a obține un certificat postuniversitar (60 credite), fie cu fracțiune de normă de peste 9 luni sau pe o bază intermitentă de peste 2 ani; sau o diplomă postuniversitară (120 de credite), fie cu jumătate de normă de peste 21 de luni, fie pe o bază intermitentă de peste 4 ani.

Oportunități de carieră

Acest program a fost conceput nu numai pentru a vă ajuta să obțineți o calificare extrem de apreciată, ci și pentru a vă oferi un set de aptitudini transferabile majore, care vor fi relevante pentru cariera dvs. actuală, pentru a continua studiile sau pentru a vă spori pur și simplu perspectivele de carieră pe termen lung.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă de diplomă în Marea Britanie, de 2-1, sau echivalentul său internațional, într-un subiect medical, biomedical sau relevant în domeniul bioscienței.

De asemenea, vă putem examina cererea dacă sunteți într-o profesie aliată cu medicina sau aveți o experiență de muncă relevantă; contactați-ne pentru a vă verifica înainte de a vă înscrie. Este posibil să fiți admis la nivelul certificatului numai în prima instanță.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
 • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
 • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin