University of Groningen

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Groningen Fondată în 1614, la Universitatea din Groningen este un lider universitate de cercetare internațională și comunitatea academică pentru cei cu o pasiune pentru cunoaștere. Oferim peste 100 de programe de gradul învățat limba engleză-(licență, master, doctorat), în aproape fiecare domeniu. Situat în partea de nord a Olandei, vom utiliza istoria noastră academică bogată și patrimoniu pentru a genera inovație.

Fapte si cifre

 • 30.000 de studenți
 • 4,451 studenți internaționali
 • # 74 ori mai mare Educatie Clasament
 • # 100 QS World University Rankings
 • # 75 Clasament Academic al Universităților Mondiale
 • # 83 NY Times în clasament "ceea ce vrea piața forței de muncă"
 • 24 grade universitare de licență învățat limba engleză-
 • Peste 90 învățat limba engleză-(post) absolvent de grade
 • 14 grade duble
 • 7 grade Erasmus Mundus de prestigiu

Facilități

Onoruri Colegiul va da talentați studenți, motivați șansa de a fi contestat, chiar mai mult. Biblioteca Universității (UB) constă dintr-un Bibliotecii Centrale și șapte de facultate / Institutul biblioteci la diferite locații din Groningen.

 • NEXT - Este important să se evalueze șansele de angajare, mai ales atunci când sunt pe cale de a absolvi.
 • Ofera NEXT cursuri, ore de birou și ateliere de lucru.

O Centrul de Servicii Student este centrul de consiliere student al Universității. Consilieri studențești noastre, psihologi și formatori lucrează împreună pentru a oferi un pachet integrat de sprijinire a studenților. Language Centre oferă o varietate de cursuri de diferite niveluri pentru studenți și personal. Pentru anul 1 internațională de studenți grad cursul olandez de bază (50 ore) este gratuit.

Student Life Groningen Oraș - Adevărat oraș studențesc: În capitala economică și culturală a regiunii, orașul se bucură de o reputație plin de viață, păstrând în același timp un caracter comunitate în condiții de siguranță. Ce probabil, va lovi cel mai atunci când intră Groningen este populația tânără.

 • Peste jumatate din "Groningers 'este sub 35 de ani!
 • 200.000 de locuitori 50.000 de studenți
 • Cel mai bun oraș din Țările de Jos 2010
 • Afla ce se întâmplă în Groningen: GroningenLife!
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MSc » Vedea Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licență în Medicină, Sănătate La Nivel Mondial Profilul

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2017 Ţările de Jos Groningen

Profilul de licență Global Health in Groningen este un grad de licență internaționale în Medicină. Tu va acorda o atenție la diferite aspecte ale sanatatii la nivel mondial, cum ar fi bolile emergente [+]

Licențiat în medicină, profil Global Health Limba: English (100%)

Profilul de licență Global Health in Groningen este un grad de licență internaționale în Medicină. Tu va acorda o atenție la diferite aspecte ale sanatatii la nivel mondial, cum ar fi bolile emergente, diferite sisteme de ingrijire a sanatatii si de nutritie.

Programul este multidisciplinară și pacient-centrat. Ca un student de acest program pot participa într-o clasă Junior științific de Master.

Programul este predat în limba engleză. Cu toate acestea, ca un student de licență trebuie să învețe limba olandeză ca programul de masterat ulterior este predat în limba olandeză. În acest program de master lucrați în spital pentru a obține gradul medical. După aceasta, puteți antrena pentru a deveni un medic specialist sau un cercetător medical.... [-]


MSc

Master Epidemiologie Clinica Si Psiho-

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2017 Ţările de Jos Groningen

Esti un student talentat? Și ești interesat de factorii psihosociali de Epidemiologie, cum ar fi calitatea vieții și problemele publice de sănătate mintală? Atunci acesta este programul pentru tine. [+]

Master Epidemiologie clinica si psihosociale

Esti un student talentat? Și ești interesat de factorii psihosociali de Epidemiologie, cum ar fi calitatea vieții și problemele publice de sănătate mintală? Atunci acesta este programul pentru tine.

Programul de doi ani începe cu două module paralele pe bază de Medicina si Psihologie. Acest lucru asigură un background solid pentru toți studenții. În plus, vor exista module mai specializate.

Nucleul acestui program constă dintr-un proiect de cercetare, rezultând într-o teză de masterat. În primul an, va începe cu acest proiect. Accentul se pune pe experienta hands-on, astfel încât să câștige expertiza și experiența de întregul proces. Pentru a vă ajuta cu dumneavoastră de cercetare, va fi legat în mod individual de un cercetator senior într-unul dintre grupurile de cercetare participante.... [-]


Master Medical și Farmaceutic Inovare De Droguri

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2017 Ţările de Jos Groningen

Vrei să fii un înalt calificate (bio) cercetător medical? Doriți să lucreze cu oameni de stiinta de conducere și tehnici de stat-of-the-art? Dacă da, atunci acesta este programul pentru tine. [+]

Master de Medicină și Farmacie de droguri Inovare

Vrei să fii un înalt calificate (bio) cercetător medical? Doriți să lucreze cu oameni de stiinta de conducere și tehnici de stat-of-the-art? Dacă da, atunci acesta este programul pentru tine.

De doi ani Programul de cercetare Master în Medicină și Farmacie de droguri Inovare vă pregătește pentru o carieră în (bio) cercetare medicală. Veți obține o perspectivă în fiziopatologia bolilor, dezvoltarea de medicamente și modul în care acestea funcționează.

Programul este multidisciplinară și necesită o înțelegere largă a diferitelor concepte și abordări tehnologice. Clasa ta va consta din elevi cu medii diferite, cum ar fi biologie, științe farmaceutice, biochimie, biotehnologie și științe medicale.... [-]


Master Stiinte Biomedicale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2017 Ţările de Jos Groningen

Care sunt cauzele unei boli? Ce se poate face cu privire la obezitatea si diabetul de tip 2? De ce o persoană devine deprimat și un alt nu? Care sunt mecanismele care stau la baza bolii și este rolul creierului? [+]

Master Stiinte Biomedicale

Care sunt cauzele unei boli? Ce se poate face cu privire la obezitatea si diabetul de tip 2? De ce o persoană devine deprimat și un alt nu? Care sunt mecanismele care stau la baza bolii și este rolul creierului?

Program de gradul de Master in stiinte biomedicale este puternic orientat spre fondul științific de sanatate si de boala si de cercetare preclinice. Veți studia procesele de viață, și anomalii lor, în organism intact. Câmpul din Groningen este larg, iar alegerea este de până la tine - vă pot specializa in biologie moleculara sau desfășura activități de cercetare la nivel de grupuri de populatie.

Sunteți participă activ la toate aspectele legate de cercetare, de la proiectarea unui experiment pentru efectuarea acesteia, și de a scrie o publicație științifică internațională. În cadrul programului de studii elevii științelor biomedicale poate urmări Biologie specializarea îmbătrânirii, care oferă cursuri de formare ca cercetător principal în domeniul îmbătrânirii și patologii legate de vârstă.... [-]


Contactează
Adresa poştală
University of Groningen
PO Box 72

Groningen, 9700 AB NL
Adresa locaţie
University of Groningen
Broerstraat 5

Groningen, 9712 CP NL