Hanze University of Applied Sciences, Groningen (Hanze UAS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hanze University of Applied Sciences, Groningen (Hanze UAS) Masterat MSC Ma Olanda Groningen septembrie 2016 Spune-le prietenilor talentul. Muta lumea. Vin la Universitatea de Stiinte Hanze Aplicate (UAS Hanze)! Fondată în 1798 și având sediul în Groningen, un oraș plin de viață de student, în partea de nord a Olandei. Astăzi este acasa, la peste 27.000 de studenți din peste 55 de naționalități diferite, repartizate pe programele noastre de 70 de licență și masterat 18. Cu varietatea largă de abilități condus de licență, master și schimb de programe de studii limba engleză, școală de vară și Onoruri Colegiul precum și facilitățile sale moderne, Hanze UAS are multe de oferit studenților săi internaționali.

Despre Hanze University of Applied Sciences, Groningen (Hanze UAS)

Numele se referă Hanze la Liga Hanseatică, alianța comercial medieval a orașelor din Țările de Jos, Germania, Scandinavia, și din zona baltică. Orașul Groningen are o traditie veche de a fi un centru de comerț, dar, de asemenea, una dintre cunoaștere, știință și cultură. UAS este mândru Hanze să continue această tradiție. În cursul istoriei sale, această Universitatea de Stiinte Aplicate a construit o reputație de a fi cu adevărat internațional. Programele sale de gradul pregăti studenții pentru o carieră profesională într-un mediu din ce în ce internațional. Studenți din întreaga lume sunt înscriși în numeroase programe internaționale, predate în limba engleză, olandeză și germană. Hanze UAS participă activ la proiecte care vizează sprijinirea instituțiilor de învățământ superior din străinătate, cu consolidarea programelor lor și întărirea capacității instituționale a acestora. In plus, universitatea are un puternic accent pe domeniul energiei și câmpul sănătos al îmbătrânirii, rezultând în diverse proiecte și piste de program care se concentrează pe aceste teme. Nu în ultimul rând, universitatea are, de asemenea, un puternic accent pe spiritul antreprenorial. Elevii sunt încurajați și faciltitated să lucreze la dezvoltarea abilităților lor de entrpreneurial prin, de exemplu, crearea de propria companie, ca parte a curriculum-ului.

Ziua ușilor deschise Vino la unul dintre noastre Open Days și a obține o simt pentru ceea ce avem de oferit:

Faceți cunoștință cu noi în străinătate

Reprezentanții noștri de călătorie în lume pentru a se întâlni cu partenerii noștri și să reprezinte universitatea la mai multe târguri educaționale. Aflați când și unde le puteți găsi făcând clic pe link-ul următor Faceți cunoștință cu noi în străinătate. De ce studiu la UAS Hanze? De fapt, există destul de câteva motive pentru care ar trebui să vină și studiu aici: • Abilități de educație bazate pe asigurarea faptului că absolvenții intră forța de muncă bine echipată.

• vastă rețea globală de universități partenere și companiile de stagiu.

• Elevii câștiga experiență de muncă și de a construi o rețea în timpul studiilor lor, prin intermediul unor studii de caz reale de viață și proiectul lor de absolvire.

• Un rol important de energie, îmbătrânirea sănătoasă și spirit antreprenorial.

• Un rol important de cercetare aplicată.

• Hanze UAS are programe în aproape fiecare domeniu si este acasa, la programe unice de master ca Aplicații Sensor System, Master European în domeniul energiei regenerabile și a Sistemului de Management a Energiei Durabile.

• Hanze UAS oferă un mediu cu adevărat internațional: 10% din populația de studenți reprezintă 75 de țări diferite.

• Pe plan internațional recunoscut de grade.

• Nu în ultimul rând: valoare pentru bani. Suntem mai puțin costisitoare decât programele comparabile în Marea Britanie / SUA.

Un alt motiv bun pentru aderarea la Hanze UAS este locatia:

• Groningen este al doilea cel mai vechi oras universitar din Olanda. Aproape jumătate din populație este format din elevi.

• Groningen a câștigat mai multe premii pentru a fi cel mai bun oraș de student în Țările de Jos, după Amsterdam, pentru a fi cel mai sigur oraș din Netherlandsa și pentru a avea "cel mai bun din centrul Olandei.

• Groningen, de asemenea, a ieșit ca cel mai bun oraș european în rândul locuitorilor săi în mai multe anchete cu privire la aspecte cum ar fi facilități, facilități, siguranța și aer curat.

www.hanzegroningen.eu

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană
  • Olandeză

Vedea Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Bachelor - Sport, Sănătate și Management

Campus Cu normă întreagă 1 - 4 anii September 2016 Ţările de Jos Groningen

Începând cu anul universitar 2015-2016, Institutul de Studii Sport oferă un program de licență de trei ani în limba engleză; Sport, sănătate și de management. Accentul în acest licență se află pe competențe în următoarele domenii: [+]

Sport, sănătate și management: www.hanzegroningen.eu/shm Începând cu anul universitar 2015-2016, Institutul de Studii sportive ofera un program de licență de trei ani în limba engleză; Sport, sănătate și de management. Accentul în acest licență se află pe competențe în următoarele domenii: Gestionarea Lifestyle în organizații și societate Consolidarea sănătos activitate fizică Schimbarea comportamentului Politica de și antreprenoriat Primul an al programului constă dintr-un program de bază (prima jumătate a anului) și Gestionarea Lifestyle în organizații și societate (al doilea semestru). Al doilea an se concentreaza asupra sanatatii Consolidarea activitate fizică și modificarea comportamentului. În al 3-lea și ultimul an de licență vă veți dezvolta în Politica și spirit antreprenorial și să efectueze propria cercetare individuale și de proiect final (proiect de absolvire). Cursul oferă o cameră pentru internship și există o atenție ample atât naționale cât și pe piața internațională pentru sport profesionale. Un stagiu (internațional) este o parte importanta a burlac. Alte caracteristici cheie ale programului sunt: a) posibilitatea de a studia în străinătate, b) un antrenor personal, c) pregătire pentru a câștiga experiență practică, d) facilități bune Cerințe 3 ani de licență Sport și Management Sanitar este oferit studenților care au obținut școală secundară (A niveluri sau echivalent) de grade. Admitere Elevii potențiale sunt invitați la o "Zi Matching", după înregistrarea lor. Participarea la această zi de potrivire este obligatorie. În această zi vom examina dacă elevul a făcut o alegere bună pentru această licență și are motivația de a participa și a termina cursul. Masters posibil licență Sport, Management și Sănătate se potrivește bine cu de un an de Master Healty imbatranirea populatiei, care este în prezent în curs de dezvoltare de la Universitatea de Stiinte Aplicate Hanze. Cu o combinație de 3 ani de licență și master de un an, devine posibil pentru ca elevii să se masterat lor în termen de patru ani. Opțiunea există, de asemenea, pentru a urma un semestru "Nutrition" după burlac de trei ani. În timpul acestui modul, elevul are dreptul la certificatul internațional de stil de viata activ European Consortium fizică (PAL). [-]

Videoclipuri

Welcoming Day - Hanze University of Applied Sciences, Groningen

Contactează
Adresa poştală
Hanze University of Applied Sciences, Groningen (Hanze UAS)
Zernikeplein 7
9747 AS, Groningen

Groningen, 9747 AS NL
Adresa locaţie
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen

Groningen, NL
Adresa poştală
Institute of Engineering, Hanze University of Applied Sciences, Groningen
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Assen, 9403 AB NL
Adresa locaţie
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Groningen, NL