University College Cork Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University College Cork (UCC) este dedicat pentru a asigura studenților săi sunt cele mai bune pot fi; o promisiune susținută de tehnici de predare-premiate, acreditările de cercetare de ultimă oră și lunga istorie a gândirii independente de geniu matematic George Boole și dincolo. Toată lumea la UCC, de la lectorii la personalul administrativ, sa angajat sa sprijine studentii, oferindu-le combustibilul să-și îndeplinească potențialul lor și modela lumea în care trăim. După terminarea unui program la UCC, elevii nu sunt doar locul de muncă gata, dar lumea gata.

Topul și Premii

  • Clasat pe locul în top 2% din universitățile din întreaga lume, pe baza calității cercetării și la egal la egal stima de
  • Primul universitate Irlanda de cinci stele (QS Stars 2011)
  • CWTS Leiden Clasament 2015: deține acum locul 16 în Europa și în poziția 52 la nivel mondial.
  • Topul U-Multirank (martie 2015): UCC a fost Universitatea de sus performante la nivel internațional, pe baza obținerea cel mai mare număr de scoruri "A".
  • Universitatea QS Lumea Topul de subiect (aprilie 2015): 13 domenii oferind la etajul superior la nivel global și Farmacie & Farmacologie enumerate în top 50 la nivel mondial.
  • Singura universitate irlandeză care a primit Universitatea Anului de către The Sunday Times de patru ori, inclusiv unul în 2016.

Programele Absolvent Online

Programe online UCC au fost dezvoltate pentru a oferi atât de învățare de cercetare conduse și practice bazate pe pentru a oferi studenților abilitățile și încrederea de care au nevoie pentru a reuși într-un mediu din lumea reala.

BSC Nursing si asistenta medicala de imbunatatire a calitatii

on-line Nursing BSC și a programului de Sanatate imbunatatire a calitatii de UCC oferă asistente medicale inregistrate si moase un mijloc flexibil de a stăpâni principiile de bază ale profesiei cruciale pentru practica medicala de astăzi, oferind abilitățile de cercetare conduse și practice necesare de care au nevoie pentru a reuși într-o lumea reală setare ingrijirea pacientului.

MSC Nursing si asistenta medicala de imbunatatire a calitatii

on-line Nursing Master și programul de Sanatate imbunatatire a calitatii de UCC oferă asistente medicale inregistrate un mijloc flexibil pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a progresa în roluri de conducere mai prosperă și satisfăcătoare. O parte esențială a programului este dezvoltarea de abilități critice-evaluare și de inovare în practica clinică. O echipă dedicată de profesori ajută hrăni aceste abilități, ceea ce este esențial pentru optimizarea timpului de studiu și, în cele din urmă, care să permită studenților de succes a profita de numeroasele oportunități pentru asistente medicale calificate la nivel global.

Maestru de Sănătate Publică

Maestrul on-line de Sănătate Publică oferă teoria și viața reală necesară aplicarea bazată pe dovezi a sănătății publice pentru a oferi studenților abilitățile practice și încrederea necesare pentru a face o diferenta pentru problemele de sănătate ale populației.

MSc în Medicina Muncii

Master în sănătate ocupațională la UCC are o abordare integrată unică de a sănătății și securității ocupaționale, explorarea factori psihologici, alături de mai mulți factori de risc tradiționali fizice, pentru a ajuta pe elevi să dezvolte strategii pentru a îndeplini nevoile de la locul de muncă moderne. Acest program online de 100% asigură un mijloc flexibil pentru ca elevii să dobândească abilități de cercetare conduse și practice necesare de care au nevoie pentru a dezvolta o carieră în multi-industrie si domeniul multidisciplinar sănătății în muncă.

Această școală oferă programe în:
  • English

Vedea BSc » Vedea MSc » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru On-line De Sănătate Publică

Online Cu normă întreagă September 2016 Irlanda Plută

University College Cork (UCC) oferă un Maestru on-line de Sanatate Publica proiectate pentru a oferi dezvoltarea academică și experiențială multi-disciplinare, indiferent de fundal dumneavoastră profesională. [+]

Există o cerere în creștere pentru specialiști de înaltă calificare de sănătate publică în Irlanda și în străinătate pentru a aborda problemele majore de sănătate publică, inclusiv inegalitățile din domeniul sănătății, bolile transmisibile, de dezvoltare internațională de sănătate, a obezitatii si fumatul. University College Cork (UCC) se întâlnește aceasta nevoie prin oferirea unui on-line Maestru de Sănătate Publică conceput pentru a oferi dezvoltarea academică și experiențială multi-disciplinare, indiferent de fundal dumneavoastră profesională. Al nostru Maestru on-line de Sănătate Publică vă va braț cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a face o diferenta reala in domeniul sanatatii publice. Programul pune accentul pe utilizarea de asistență medicală și practică bazate pe dovezi, care să permită participanților să pună principiilor de sănătate publică în vigoare în ambele cercetare și contexte profesionale. După terminarea programului va fi capabil să: Analizeze critic teorii și probleme legate de sănătatea publică Construi argumente în jurul factorii sociali, politici și economici care determină starea de sănătate a populațiilor Să demonstreze competență în disciplinele care stau la baza cheie și teoriile de sănătate publică, inclusiv epidemiologie și bolile transmisibile Demonstreze cunoașterea sporită în domenii specifice de sănătate publică, inclusiv promovarea sănătății, protecția sănătății, epidemiologie si Biostatistica in domeniul sanatatii publice Analizarea și să sintetizeze probe și se aplică la sănătatea publică Folosesc o serie de metode de cercetare și analiză corespunzătoare cu încredere și expertiză De ce continua MPH la UCC? UCC este un centru de lider de cercetare într-o gamă diversă de domenii de sănătate publică O parte semnificativă a absolvenților MPH prezinte cu succes de lucru pentru publicare internațională Contactul direct cu multi-disciplina de sănătate publică și epidemiologie cercetatori Expunerea la cercetare integratoare, atât calitative și cantitative Cursuri are un puternic accent internațional de sănătate publică [-]

MSc

Asistență Medicală Master On-line și îmbunătățirea Calității Asistenței Medicale

Online Cu jumătate de normă September 2016 Irlanda Plută

on-line Nursing Master și programul de Sanatate imbunatatire a calitatii de UCC oferă asistente medicale inregistrate un mijloc flexibil pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a progresa în roluri de conducere mai prosperă și satisfăcătoare. O parte esențială a programului este dezvoltarea de abilități critice-evaluare și de inovare în practica clinică. O echipă dedicată de profesori ajută hrăni aceste abilități, ceea ce este esențial pentru optimizarea timpului de studiu și, în cele din urmă, care să permită studenților de succes a profita de numeroasele oportunități pentru asistente medicale calificate la nivel global. [+]

on-line Nursing Master și programul de Sanatate imbunatatire a calitatii de UCC oferă asistente medicale inregistrate un mijloc flexibil pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a progresa în roluri de conducere mai prosperă și satisfăcătoare. O parte esențială a programului este dezvoltarea de abilități critice-evaluare și de inovare în practica clinică. O echipă dedicată de profesori ajută hrăni aceste abilități, ceea ce este esențial pentru optimizarea timpului de studiu și, în cele din urmă, care să permită studenților de succes a profita de numeroasele oportunități pentru asistente medicale calificate la nivel global. Face o diferență cu un Nursing Master și programul de imbunatatire a calitatii Sanatate Studiind un Nursing Master on-line și un program de asistenta medicala de imbunatatire a calitatii dă asistente posibilitatea de a lua conducerea, inovarea de sănătate și de a face un impact de durată asupra vietii pacientilor. Este prin dobândirea acestor competențe valoroase ca asistentele medicale pot dezvolta mai prosperă și satisfăcătoare cariere într-un sector de muncă coapte pentru expertiza care alăptează. Un Nursing Master și programul de asistenta medicala de imbunatatire a calitatii ajută în mod direct elevii își dau seama obiectivele lor. Cu o deficit estimat de 1 milion de lucrători în domeniul sănătății până în 2020, în conformitate cu Comisia Europeană, există o posibilitate reală de a avansa în carieră care alăptează în Irlanda și Europa. Studenții care studiază îndeaproape acest program de lucru cu o echipa de predare aclamat de a aplica abilitățile esențiale pentru conducere clinice de succes și livrarea de ingrijire bazate pe dovezi de calitate. Pentru a ajuta pe elevi să dezvolte ca lideri și inovatori, lucrează îndeaproape cu un supervizor specialist dedicat, în timp ce concentrându-se pe una dintre cele cinci domenii de cercetare recunoscute: materna & Child Health; Experiențe de sănătate și de viață timpul Cancer; Managementul Boala cronică sau Sfârșitul Vieții Healthcare. Programul include metode cantitative și calitative de cercetare pentru a îmbunătăți abilitățile lor de ingrijire medicala, care pot fi utilizate în practică. Nursing Master si Programul de imbunatatire a calitatii in sanatate ii ajuta pe elevi: Să adopte utilizarea portofoliului electronice profesionale ca mod de învățare pe tot parcursul vieții. Spori practica medicala si furnizarea de asistenta medicala prin intermediul unor inițiative de îmbunătățire a calității continue și a inovației. Executare de competență la avansarea pacient / siguranța clientului în practica clinică cât și la nivel organizațional. Se angajeze activ in cercetare de colaborare pentru a spori de ingrijire medicala si de calitate a asistenței medicale îmbunătățiri în practică. Promovarea cunoașterii disciplinare de asistență medicală prin aplicarea teorie la practică și identificarea problemelor clinice pentru cercetare. Asume roluri de conducere clinice care influențează îmbunătățirea calității în practică și a schimbării organizaționale. Nursing on-line Master UCC și programul Healthcare imbunatatire a calitatii ofera un fel de predare de susținere, se concentreze de cercetare conduse relevante și prestigiu v-ați aștepta de la un premiat universitate la nivel mondial. Aceste beneficii sunt disponibile oriunde și în orice moment, datorită experienței de învățare UCC inovatoare, interactive on-line. Infiintata in 1845, UCC are o istorie lungă de gândire înainte și rămâne unul dintre cele mai importante universități din lume pentru cercetare inovatoare. De ce ar trebui elevii studiază o Nursing Master și programul Sanatate imbunatatire a calitatii la UCC? O reputatie de asistenta medicala, cu o istorie de progresie a carierei de student perspectivă internațională puternică - esențială într-un mediu aflat în continuă schimbare de sănătate la nivel mondial Suportiv mediu de învățare on-line cu fiecare elev atribuit un supraveghetor de student dedicat pentru a oferi îndrumare de cercetare Predate de facultate de cercetare conduse de Scoala noastra de Nursing si Urbanism, oferind competențe relevante pentru utilizare imediată în practică Puteți cu UCC. [-]

Master On-line Sănătate Ocupațională

Online Cu jumătate de normă September 2016 Irlanda Plută

Master în sănătate ocupațională la UCC are o abordare integrată unică de a sănătății și securității ocupaționale, explorarea factori psihologici, alături de mai mulți factori de risc tradiționali fizice, pentru a ajuta pe elevi să dezvolte strategii pentru a îndeplini nevoile de la locul de muncă moderne. Acest program online de 100% asigură un mijloc flexibil pentru ca elevii să dobândească abilități de cercetare conduse și practice necesare de care au nevoie pentru a dezvolta o carieră în multi-industrie si domeniul multidisciplinar sănătății în muncă. [+]

Master în sănătate ocupațională la UCC are o abordare integrată unică de a sănătății și securității ocupaționale, explorarea factori psihologici, alături de mai mulți factori de risc tradiționali fizice, pentru a ajuta pe elevi să dezvolte strategii pentru a îndeplini nevoile de la locul de muncă moderne. Acest program online de 100% asigură un mijloc flexibil pentru ca elevii să dobândească abilități de cercetare conduse și practice necesare de care au nevoie pentru a dezvolta o carieră în multi-industrie si domeniul multidisciplinar sănătății în muncă. Face o diferență cu un Master in Sanatate Ocupationala Master on-line în domeniul sănătății oferite de UCC este un program cuprinzător, de cercetare conduse, care permite studenților să dezvolte și să gestioneze strategii de prevenire a proteja sănătatea, siguranța și bunăstarea angajaților la locul de muncă. Spre deosebire de multe programe similare, oferta UCC este de 100% on-line, ceea ce înseamnă profesioniști ocupat pot completa studiile lor menținând în același timp activitatea lor existente și angajamente personale. Programul are o abordare integrată în mod unic pentru sănătate la locul de muncă, siguranța combină, aspectele fizice și mentale de sănătate într-o strategie modernă orientată practică. Aceasta cuprinde teme din prevenirea stresului la locul de muncă la prevenirea excursii, alunecă și cade. decese la locul de muncă și vătămări dezactivarea sunt o problemă de sănătate și siguranță în curs de desfășurare pe plan internațional, iar în ultimii ani a existat o creștere a problemelor psihosociale în mediul de lucru modern. În Europa, 50-60% din totalul absenteismului la locul de muncă este atribuită stresului;1 întreprinderile ceva sunt dornici să se adreseze cu o expertiză corespunzătoare. Prin studiul de factorii psihosociali, cum ar fi stresul si hartuirea la locul de muncă, UCC renumita Departamentul de Epidemiologie si Sanatate Publica livreze o agendă multidisciplinare angajarea. Aceste competențe da profesioniști mijloacele de a deplasa în sus pe scara de cariera sau se îmbarcă pe o noua cariera într-un număr divers de industrii unde sănătatea profesională este esențială pentru angajat și succesul companiei. studenți de succes de multe ori merge pe a crea un fel de practici care ridica calitatea vieții profesionale. Un Master în Domeniul Sănătății Ocupaționale îi ajută pe elevi: Să demonstreze conștientizarea multidisciplinară a sănătății la locul de muncă, inclusiv epidemiologie, sănătate publică, știință siguranță, drept și de formare și dezvoltare La prevenirea bolilor și a prejudiciului și pentru a promova sănătatea și siguranța Efectueze evaluări la locul de muncă a riscurilor psihologice și fizice Fiți la curent cu cercetarea, evaluarea critică publicații și statistici Elaborarea strategiilor de sănătate și de siguranță de formare și dezvoltare profesională în conformitate cu politica Aplica dovezi de cercetare pentru intervențiile de sănătate și securitate și strategii de promovare a sănătății, în conformitate cu legislația Să efectueze cercetarea și sănătatea și evaluările programelor de siguranță Ca un program complet on-line, Master în Sănătate UCC ocupaționale oferă studenților posibilitatea de a învăța pe propriile lor termeni. Deși nu este pe bază de campus, studenții sunt încă susținut de o facultate dedicat, de cercetare conduse de nivelul de prestigiu v-ați aștepta de la un premiat universitate la nivel mondial. De ce ar trebui elevii studiază un Master in Sanatate Ocupationala la UCC? Predate de către Departamentul de Epidemiologie si Sanatate Publica, un centru important de sănătate și securitate și cercetarea în domeniul sănătății populației abordare unică Programul pune accentul pe gestionarea ambilor factori de risc fizici și psihosociale, în conformitate cu locul de munca modern Se concentreze pe o serie de competențe contemporane de prevenire a bolilor la aspectele juridice ale sănătății și siguranței Studentii au contact direct cu cercetatori si practicieni cu experienta care acopera toate sub-disciplinele de epidemiologie și sănătate la locul de muncă Alăturați-vă o rețea internațională de absolvenți anterioare și actualii studenți din campus pe bază și on-line cursurile noastre de sănătate la locul de muncă Puteți cu UCC. 1http://www.ilo.org/safework/areasofwork/workplace-health-promotion-and-well-being/WCMS_108557/lang--en/index.htm [-]

BSc

Asistență Medicală BSC On-line și îmbunătățirea Calității Asistenței Medicale

Online Cu jumătate de normă September 2016 Irlanda Plută

on-line Nursing BSC și a programului de Sanatate imbunatatire a calitatii de UCC oferă asistente medicale inregistrate si moase un mijloc flexibil de a stăpâni principiile de bază ale profesiei cruciale pentru practica medicala de astăzi, oferind abilitățile de cercetare conduse și practice necesare de care au nevoie pentru a reuși într-o lumea reală setare ingrijirea pacientului. [+]

on-line Nursing BSC și a programului de Sanatate imbunatatire a calitatii de UCC oferă asistente medicale inregistrate si moase un mijloc flexibil de a stăpâni principiile de bază ale profesiei cruciale pentru practica medicala de astăzi, oferind abilitățile de cercetare conduse și practice necesare de care au nevoie pentru a reuși într-o lumea reală setare ingrijirea pacientului. Face o diferență cu un Nursing BSC și un program de asistenta medicala de imbunatatire a calitatii Studiind un Nursing BSC on-line și un program de asistenta medicala de imbunatatire a calitatii dă asistente medicale inregistrate abilitățile practice și încredere pentru a imbunatati ingrijirea pacientului care le oferă, contribuind totodată să ia cariera lor la nivelul următor. Predate de către Școala respectat la nivel global de Nursing si Urbanism, acest program se referă la principiile de bază ale profesiei în timp ce în curs de dezvoltare cunoștințele elevilor a tendințelor emergente legate de mediu, sănătate astăzi. Cu un deficit de asistente medicale calificate în Irlanda și în străinătate, un Nursing on-line BSC și un program de asistenta medicala de imbunatatire a calitatii dă asistente medicale calificate si moase o modalitate de a obține acreditările pentru a crea o carieră și mai îndeplinesc în asistență medicală, menținând în același timp angajamentele de lucru existente. Bazându-se pe fundația oferită de cursuri de asistenta medicala pre-înregistrare și experiență profesională, aceasta-i bazată pe probe de program de cercetare conduse este conceput pentru a dezvolta învățarea autodirijată, ajuta elevii să promoveze un fel de abilități de gândire analitice și critice necesare pentru a le face mai eficiente în practica clinică. După finalizarea Nursing BSC on-line și studenții programului de imbunatatire a calitatii asistenta medicala va fi capabil să: Criticã și să aplice rezultatele cercetărilor bazate pe dovezi pentru a practica clinica. Aplică abordări sistematice pentru evaluarea sănătății ca bază pentru toate intervențiile de asistență medicală și de asistență medicală. Promovarea sănătății și bunăstării indivizilor, grupuri și familii. Acționează ca un avocat pentru indivizi, grupuri și familii pentru a promova pacient / siguranța clienților în asistență medicală și de asistență medicală. îmbunătățire a calității de sprijin în domeniul asistenței medicale și a asistenței medicale de livrare pentru a imbunatati pacient / client experiențele și rezultatele. Aplica roluri de conducere și de management în prima linie conducerea ingrijire medicala de calitate. Să înțeleagă contextul asistență medicală și de asistență medicală de politici și strategii de îmbunătățire a calității în practica medicala. Se angajeze în procesul de învățare pe tot parcursul vieții în scopul dezvoltării personale și profesionale. Nursing on-line BSC UCC și programul Healthcare imbunatatire a calitatii ofera un fel de predare de sustinere, focalizarea este relevant, de cercetare conduse și prestigiu v-ați aștepta de la un premiat universitate la nivel mondial. Aceste beneficii sunt disponibile oriunde și în orice moment, datorită experienței de învățare UCC inovatoare, interactive on-line. Infiintata in 1845, UCC are o istorie lungă de gândire înainte și rămâne unul dintre cele mai importante universități din lume pentru cercetare inovatoare. Nursing BSC si asistenta medicala de imbunatatire a calitatii este un grad post-înregistrare pentru asistente medicale inregistrate si moase. De ce ar trebui elevii studiază o Nursing BSC și un program de asistenta medicala de imbunatatire a calitatii la UCC? O reputatie de asistenta medicala, cu o istorie de progresie a carierei de student Se concentreze pe practicile curente din bolile cronice, evaluarea sănătății, siguranța pacienților la îmbunătățirea calității, oferind relevanta pentru practicile de ingrijire medicala de azi accent internațional puternic pentru a satisface nevoile unui mediu de sănătate la nivel mondial Suportiv mediul de învățare online, adaptate pentru a se potrivi angajamentelor muncii depuse și interesul intelectual Puteți cu UCC. [-]

Contactează
Adresa locaţie
Western Rd,
Cork, IE