Institute of Technology Sligo

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sligo IT este unul din Irlanda instituţiile cele mai de succes la nivel de învăţământ terţe.

&nbsp

 • Situat în nord-vest a Irlandei, suntem un lider regional în domeniul educaţiei, inovare, precum şi dezvoltarea economică şi socială.
 • , Putem livra programe flexibile contemporane, de la certificatul de cursuri de nivel superior şi de gradul de studii postuniversitare a învăţat şi premii de cercetare de livrare tradiţionale şi on-line.
 • Noi oferim un accent de afaceri pentru inovare şi dezvoltare locală, prin Centrul de Inovare nostru.
 • Avem un record excelent în colaborare cu întreprinderile, comunitare şi industriilor creative din disciplinele de bază noastre de afaceri şi, Inginerie şi Ştiinţe Umanistice.
 • Ne sunt recunoscute pentru integritatea noastră şi de deschidere, pentru asigurarea unui mediu propice şi flexibil de învăţare pentru studenţii noştri pentru a atinge potenţialul lor de
 • Avem un record excelent pentru noastră de inovare şi cercetare, şi pentru a fi proactiv, încurajarea şi antreprenoriale, în relaţiile noastre cu comunitatea de afaceri.

&nbsp

Filozofia noastră este într-adevăr întruchiparea a ceea ce Yeats descris ca "sufletul Pilgrim."

&nbsp

&nbsp

Oferă IT Sligo

&nbsp

, Putem livra calificărilor academice în toate domeniile, inclusiv de masterat şi predate la nivel de doctorat.

&nbsp

 • La IT Sligo, oferim o gama larga de programe în ştiinţă, inginerie, afaceri şi Umaniste de la licenţă la nivel postuniversitar. Oferim, de asemenea, o serie de programe de ucenicie.
 • Pentru partenerii noştri din industrie, putem oferi un spectru larg de programe personalizate aprobate de către organismele externe, cum ar fi inginerii Irlanda, Coca-Cola, Serviciu de închisoare irlandeză, Academia CISCO şi Consiliul irlandez pentru Medicamente.
 • Munca noastră în dezvoltarea economică şi socială este direct susţinută de o serie de servicii de cercetare şi inovare.
 • IT Sligo este un membru acreditat al sistemului european de transfer de credit pentru Premiile de învăţământ superior şi am primit extinsă european Erasmus Carta Universităţii, în 2007.
 • Scopul nostru client în afară şi o abordare antreprenorială înseamnă că, în răspuns la cererea de pe piaţă ne-am dezvoltat programe specifice, cum ar fi: organizare de evenimente de PR, management de construcţii, Forensic Science, farmaceutice Ştiinţă, Eco turism, servicii financiare şi Electronică. Noi ne mândrim cu faptul că cursurile noastre sunt aliniate cu competenţele care sunt necesare în lumea reală.
 • În fiecare an, activităţile noastre SAPTAMANA STIINTEI atrage peste 3.000 de vizitatori pe campusul de a lua parte la experimente practice ştiinţifice.
 • Cursurile noastre sunt relevante pentru piaţa ocupării forţei de muncă moderne.

Vedea BScs » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc în știința Biofarmaceutic

Online Cu jumătate de normă 2 - 3 anii September 2017 Irlanda Sligo

Comun IT Sligo / NIBRT postuniversitare Diplomă și de masterat în biofarmaceutică Stiinta isi propune sa ofere oamenilor de stiinta si ingineri care au experiența în domeniul industrial sau echivalent cu o [+]

Diplomă de studii aprofundate și Master of Science (MSc) în științe biofarmaceutică

 

Comun IT Sligo / NIBRT postuniversitare Diplomă și de masterat în biofarmaceutică Stiinta isi propune sa ofere oamenilor de stiinta si ingineri care au experiența în domeniul industrial sau echivalent cu o pregătire cuprinzătoare în aspectele critice ale biofarmaceutică de prelucrare si servicii de sprijin, cu accent specific pe ciclul de viață al produsului de biofarmaceutică produse și procese. Acesta a fost conceput pentru a oferi absolvenți cu o gamă de abilități de ultimă oră în biofarmaceutică Stiinta si Medical Biotehnologie face-le astfel șansele de angajare în cadrul extrem de Biotehnologie, biofarmaceutice și Biotehnologie medical industrii în Irlanda și în străinătate. Tehnologie medicală și Biotehnologii companii sunt printre cea mai rapidă creștere în sectorul Life Sciences în industria irlandeză în prezent. Una dintre caracteristicile cheie ale acestui program este faptul că aceasta combină competențe în biofarmaceutică Stiinta si Medical Biotehnologie cu o cunoaștere aprofundată a sistemelor legislației / reglementare și de control al calității pentru industria respective.... [-]


BSc

BSC (Hons) în Domeniul științei Biofarmaceutice

Online Cu jumătate de normă 2 anii September 2017 Irlanda Sligo

Biofarmaceutică Știința implică studiul de descoperirea, dezvoltarea și prelucrarea de medicamente moderne, medicale de creștere artificial unele sau toate componentele utilizand tehnologii de culturi celulare. [+]

BSC (Hons) în științe biofarmaceutică

 

Biofarmaceutică Știința implică studiul de descoperirea, dezvoltarea și prelucrarea de medicamente moderne, medicale de creștere artificial unele sau toate componentele utilizand tehnologii de culturi celulare. Procesele implicate sunt mai biologică bazată în comparație cu mai multe procese chimice pe bază asociate cu produsele farmaceutice cu molecule mici. Biotehnologie Medical și sectoarele Biotehnologii sunt printre cea mai rapidă creștere din zona Life Sciences nivel național și internațional.

 

Acest program este oferit în comun de către IT Sligo și NIBRT (Institutul National de Cercetare Bioprocessing și formare).... [-]