triOS College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

trio Colegiul a ajutat peste 20.000 de elevi să devină, absolvenți de succes, de locuri de muncă gata de peste 20 de ani. trio este înregistrat ca un colegiu de carieră privat în Carieră Colegii private Act, 2005.

Canadian deținut și operat, trio este un colegiu de carieră privat-premiat al cărui viziune este de a îmbunătăți viața prin schimbul de informații și tehnologie. trio oferă numeroase programe de diplomă de cariera sa concentrat pe 5 facultăți care să permită studenților să descopere un bogat, viitor mai plină de satisfacții.

Cu 9 locatii convenabile în întreaga sud-vestul Ontario, trio Colegiul a fost fondat în 1992 de către co-fondatori, care continuă să ofere hands-on de direcție și de conducere.

Fondatorii

Frank Gerencser, Chief Executive Officer

Frank Gerencser este Chief Executive Officer și co-fondator al trio College Business Technology Healthcare. Frank un lider în sectorul Career College, servind ca presedinte al Asociatiei Ontario Colegii de carieră și membru al Asociației Naționale a Colegiilor de carieră precum și co-prezidarea comisiilor influente privind ocuparea forței de muncă, educație la distanță, Promovarea internațională și mai mult. Frank are o diplomă în Proiectarea sistemelor Inginerie de la Universitatea de la Waterloo.

Stuart Bentley, Presedinte si Chief Operating Officer

Stuart Bentley este președinte și Chief Operating Officer al trio College. El a servit pe diferite Microsoft Corporation și consiliile consultative de învățare CompTIA și focus-grupuri, precum și pe o serie de consiliu de directori de companii private și publice, inclusiv AME Learning Inc În plus, Stuart este un membru al Institutului de Administrație Corporate. Stuart deține o diplomă de licență Comerț de la Universitatea McMaster.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Farmacie Asistent

Campus Cu normă întreagă 26 - 32 săptămâni September 2017 Canada Mississauga

Scopul programului este de a pregăti studenții cu abilitățile și cunoștințele necesare academice pentru poziții de entry-level in farmacii cu amanuntul, precum si companiile farmaceutice. Acest program oferă o imagine de ansamblu a teoriei, principiile și practicile Asistent Farmacie. [+]

Scopul programului este de a pregăti studenții cu abilitățile și cunoștințele necesare academice pentru poziții de entry-level in farmacii cu amanuntul, precum si companiile farmaceutice. Acest program oferă o imagine de ansamblu a teoriei, principiile și practicile Farmacie Asistent. Domeniile de studiu includ retetele de prelucrare cu precizie si in conditii de siguranta, farmacie practica de software, tehnici adecvate de combinare extemporanee, controlul inventarului, păstrarea înregistrărilor exacte și confidențiale, terță parte de facturare, acționând în cadrul legislației relevante, precum și comunicarea eficientă verbal și în scris. Absolvenții vor fi pregătiți să lucreze ca membri ai unei echipe interdependente de ingrijire a sanatatii. Absolvenții ar trebui să găsească oportunități de angajare în farmaciile de vânzare cu amănuntul și alte medii, cum ar fi farmaciile comandă prin poștă, de îngrijire la domiciliu, educatia pacientului, precum și diverse alte funcții în cadrul companiilor farmaceutice. Elevii primesc: 6 săptămâni stagiu! Sali de clasa care stimulează setările farmacie lumea reală, inclusiv echipamente relevante tur laborator anatomie la Universitatea din Guelph Microsoft Office gratuit Professional Plus, DreamSpark Standard și Office 8 OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ Ca un asistent farmaceutic, vei lucra ca parte a unei echipe de îngrijire a sănătății pentru a se asigura că consumatorii primesc cea mai buna ingrijire farmaceutice posibile. Absolvenții programului triouri Farmacie Asistent poate lucra pentru farmacisti in farmacii cu amanuntul, divizii de acasă medicale / firme, companii de asigurări, setări instituționale și de distribuție en gros farmaceutice / producatori. Angajarea asistenților Farmacie este de așteptat să crească datorită creșterii nevoilor farmaceutice ale unei populații mai mari și mai în vârstă, precum și la utilizarea mai mare de medicamente. Cu progresele in domeniul stiintei, mai multe medicamente sunt devin disponibile pentru a trata mai multe condiții. Creșterea numărului de persoane de vârstă mijlocie și vârstnici - care, în medie, folosesc mai multe medicamente baza de prescriptie medicala decat oamenii mai tineri - vor stimula cererea pentru asistenți. Notă: Unele opțiuni de carieră și educație pot necesita grade avansate, de formare sau experiență suplimentară. ANGAJATORI CĂ HIRE cumpărătorii Drugmart Walmart Farmacie Spitalul Toronto Western Rexall Pharma Plus Costco Farmacie cu ridicata Dispensarul Spitalul Joseph Brant Toronto Medical Farmacie Si multe altele.. [-]

Contactează

Adresă, linia 1
Telefon