Midrand Graduate Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Am fost în afaceri de învățare de peste 25 de ani

Midrand Absolvent Institute (MGI) a fost înființată în 1989 ca un nivel universitar privat, de grade conferă instituții - unul dintre primele de acest gen din Africa de Sud. Oferim 20 de licență, trei onoruri și un master în termen de șase facultăți. Toate cursurile sunt examinate extern și moderat de către cadre didactice bine calificate, instituțiile de învățământ superior publice, și practicieni din industrie.

Toate grade noastre sunt înregistrate și acreditate

MGI este înregistrată la Departamentul de Învățământ Superior și Formare, sub nr Învățământul Superior Legea 101 din 1997, ca o instituție privată de învățământ superior (Înregistrare Certificat nr 2001 / HE07 / 008). Toate programele noastre sunt acreditate de Consiliul privind învățământul superior învățământului superior Comitetul pentru calitatea (CHE lui) (HEQC) și înregistrată la Cadrul Național al Calificărilor (CNC) de Africa de Sud calificărilor Autoritatea (SAQA).

Suntem susținută de importanta companie de învățare din lume

În 2013, Pearson Education, companie lider de învățare din lume, a achizitionat o participatie de 100% în MGI, creând o oportunitate pentru MGI a extinde gama de cursuri și grade.

Am cultiva viitori lideri

MGI este cunoscut pentru producerea de absolvenți care sunt competitive, calificați și a cererii în mediul de lucru.

Ne străduim pentru excelență în tot ceea ce facem

Viziunea noastra este de a fi cel mai important furnizor privat de învățământ superior în Africa de Sud, recunoscut atât la nivel local și la nivel internațional pentru excelență academică, programe de carieră concentrat, o abordare dinamică hands-on de predare și învățare, precum și furnizarea de servicii de clasă mondială pe mai multe campusuri.

Noi sprijinim învățarea tehnologie îmbunătățită (TEL)

Fiecare elev care se inscrie pentru un an de studii prima MGI sau program Fundația Pre-grad primește un tablet PC, inclusiv toate materialele de curs și manuale electronice, ca parte din taxa lor, desigur. Beneficiile TEL includ: gestionarea și organizarea de învățare ușor, acces la manuale electronice (ebooks), fiind capabil să învețe oriunde, oricând.

Ne rămâne relevant într-o lume în continuă schimbare

Ne răspunde la nevoile în schimbare industriei și studenților. Cursurile noastre sunt relevante pentru circumstanțele locale, oferind în același timp în același timp studenților cu abilități și competențe necesare pentru a le permite să fie competitivă pe plan internațional.

Am stabilit parteneriate locale și internaționale

MGI a stabilit acorduri și parteneriate cu instituțiile de învățământ superior locale și internaționale înrădăcinate într-un angajament comun de a furniza educație relevantă de înaltă calitate, adăugând putere și diversitatea programelor MGI, și extinderea oportunităților de învățare pentru studenții săi. Aceste parteneriate includ:

  • Nord-Vest Facultate (SA)
  • Capul Peninsula University of Technology (SA)
  • Monash SA
  • UNISA (SA)
  • Radford University College (Ghana)
  • London School of Business și Management (Marea Britanie)
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BScs »

Programe

Această școală oferă și:

BSc

BSC Stiinta Biomedicala

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2017 Africa de Sud Midrand

Absolvenții vor dobândi o cunoaștere teoretică a fiziologiei umane, biologie moleculara, microbiologie și farmacologie și aplicațiile lor. În plus, ei vor întâlni [+]

DURATA Programe de diplomă de licență Full-time sunt oferite pe o perioadă minimă de trei ani. Descriere Absolvenții vor dobândi o cunoaștere teoretică a fiziologiei umane, biologie moleculara, microbiologie și farmacologie și aplicațiile lor. În plus, ei vor răspunde nevoilor din industria de sănătate farmaceutice și conexe prin demonstrarea cercetare de sunet și interpersonale, calculator, verbal și abilități de comunicare scrisă. Ei vor putea să lucreze pe cont propriu, precum și membri ai unei echipe, colecta, analiza și informații prezent, tehnologia de utilizare sau alte metode de prezentare în scopuri de comunicare, să identifice și să propună soluții posibile pentru problemele și de a organiza cerințele de muncă de a respecta termenele . Absolvenții vor înțelege mai mult în lume, ca un set de sisteme conexe, recunoscând că contexte de rezolvare a problemelor nu există în izolare. [-]

Contactează
Adresa locaţie
9 Concord Road East, Bedfordview, 2008
Bedfordview, ZA
Adresa locaţie
Tourist Centre, 60 Park Avenue, Willows
Bloemfontein, ZA
Adresa locaţie
Brookside Building, 11 Imam Haron Street (old Lansdowne Rd), Claremont
Cape Town, ZA
Adresa locaţie
59 Adelaide Tambo Drive
Durban, ZA
Adresa locaţie
Kaapzicht Building, 9 Rogers Street, Tyger Valley
Durbanville, ZA
Adresa locaţie
12 Stewart Drive, Berea
East London, ZA
Adresa locaţie
Alsatian Road
Midrand campus

Midrand, ZA
Adresa locaţie
50 Murray Street
Nelspruit, ZA
Adresa locaţie
Building 4, Ascot Office Park, Greenacres
Port Elizabeth, ZA
Adresa locaţie
16 Esselen Street, (Cnr Esselen Str & Steve Biko Ave) Die Bult
Potchefstroom, ZA
Adresa locaţie
Menlyn Corporate Park, Building A, 175 Corobay Avenue
Pretoria, ZA
Adresa locaţie
6 Hunter Avenue (Cnr Bram Fischer Drive), Ferndale
Randburg, ZA
Adresa locaţie
Building 2, Cnr Rutherford & Frikkie Meyer Boulevards
Vanderbijlpark, ZA